|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα σε ολους.παιδια ψαχνω ενα καταστημα που να εχει το παρακατω προιων μοιπως ξερει κανενας που μπορω να το βρω?
http://www.youtube.com/watch?v=DkP0hBHpfSw |
|
||||
|
||||
![]()
Θα δώσεις 130€ για 35 λίτρα?
![]() Με 130€ μπορείς να πάρεις ένα πιο μεγάλο για να μπορείς να βάλεις και πιο πολλά και μεγαλύτερα ψάρια.... Αν πάλι το πρόβλημα είναι ο χώρος πάω πάσω... Φιλικά ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι ωραιο ενυδρειακι ομως
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
προβλημα χορου δεν εχω φηλε μου μιας και διατιρο ειδη ενα ενυδρειο 30 λιτρα και ενα 120 φιτεμενο απλα βρηκα το ενυδρειακι αυτο παρα πολυ ομωρφο και θελω να το ωαλω στο υπνοδοματιο μου.απλα δεν το βρηκα πουθενα στο νετ σε ελληνικα σαιτ.θα ρωτησω και στο καταστημα που σηνεργαζομαι μοιπως μπωρη να μου το φερη
|
|
||||
|
||||
![]()
Α οκ τότε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια τελικα δεν βρηκα τιποτα σχετικα με το ενυδρειακι.για αυτο εκατσα και το εκανα μονοσ μου.εκανα το επιπλακι με μαυρο ξυλο,και τα τζαμια με εξτρα καθαρο τζαμι.(30 και 25 εβρο αντιστιχα).ωταν θα ολοκλειρωθη το εργο θα παρουσιασω το ενυδρειακι που απο τι φενεται θα ειναι τελειο.
|
|
||||
|
||||
![]()
κριμα που δεν το βρηκες,και ψηνομουνα να πω την αληθεια
![]() καλο ακουγεται το diy,και για να πω την αληθεια δεν το ειχα σκεφτει σαν λυση για μικρο ενυδρειακι ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι η πρωτεσ φωτο που το εβγαλα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ph ενυδρειου | ραφαηλ10 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 11-08-11 09:23 |
Οι κατοικοι του ενυδρειου μου | Foveras | Φωτογραφίες μελών | 2 | 21-01-10 20:41 |
Κατασκευη ενυδρειου | kanarini | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 19-01-10 15:27 |
Φωτισμός ενυδρειου 110 | kospets | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 20-11-09 23:31 |
pH ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | KOKOBAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 07-05-07 09:38 |