|
#1
|
||||
|
||||
![]()
http://www.liveaquaria.com/product/p...340&pcatid=340
εχω δει που τον φερνουν αρκετα μαγαζια , ειναι εντυπωσιακο ψαρι και αρκετα φτηνο !! Τωρα πως γηνεται να συμβαδιζουν αυτα τα δυο ... κατι μου βρωμαει ![]() Επειδη μου χει κατσει λιγο στο μυαλο μια αποκτηση του το εχει κανεις? Τι συμπεριφορες εχει ? Ξερω ειναι επιθετικο ... αλλα που επιθετικο??? Δηλαδη μεγαλα ψαρια θα εχουν προβλημα ? Τα μονα μικρα που χω ειναι 4 chromis . Βεβαια πωλειτε small και αν θα μπει ... θα μπει ως τελευταιο ψαρι. Να μπει η να μη μπει ![]() Αν ειναι να μην μηνει τιποτε ορθιο μες το ενυδρειο ας το ξεχασω ![]()
__________________
![]() ![]() |
#2
|
||||
|
||||
![]()
θα σου φερω ενα παραδειγμα.... ενας μεγαλος γνωστης του αλμυρου ηθελε ενα παρομοιο tang αλλα επειδη αυτο ειναι πολυυυυυυυυυυ επιθετικο..αποφασισε να παρει το πιο ηρεμο ξαδερφακι του..τον acanthurus sohal http://www.liveaquaria.com/product/p...383&pcatid=383 (αν και κατα τη γνωμη μου δεν ειναι τοσο ομορφος).
το "ηρεμο" λοιπον ξαδερφακι....δεν αφηνε τα αλλα σε χλωρο κλαρι... σκοτωσε νομιζω καποιο...και μερικα ακομη κυκλοφορουσαν με ξεσκισμενα πτερυγια... τωρα μπορεις να αναλογιστεις τι θα μπορουσε να κανει ο lineatus σαν πιο επιθετικο ειδος... ![]() ![]() ![]() τωρα αν καποιος το τολμησε...μπορει να μας πει την εμπειρια του... τα παραπανω απλα τα γραφω για να προσεξεις. ειναι οντως πανεμορφο ψαρι και το βρισκεις σχετικα ευκολα και φθηνα... αλλα θελει μεγαλη προσοχη με τους συγκατοικους.
__________________
|
#3
|
||||
|
||||
![]()
χχχμμ αν ειναι να ξεσκισει ψαρια... αστο καλυτερα ..
Απλα ειπα γιατι εχω μεγαλα ψαρια και ισως αν τον επερνα μικρουλι να ειχε καλη συμπεριφορα ![]() Και ο sohal ωραιος ειναι αλλα ειναι και λιγακι τσιμπιμενος σε τιμουλα ![]() ![]()
__________________
![]() ![]() |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα βρέθηκε ο τύπος στα χερια μου από σύμπτωση ... ένας φίλος το είχε στο ενυδρείο του και παρόλο που ήταν υποσιτισμένος και στα πρόθυρα να μας αφήσει είχε τρελανει στο κυνηγητο το πιο μικρό blue tang που είχε ο φίλος οπότε μου το χάρησε και το έβαλα στο ενυδρείο μου που δεν πείραξε κανέναν και έχει γίνει διπλάσιος και φοβέρος χαρακτήρας (τα υπόλοιπα τανκ ήταν διπλασια σε μέγεθος από αυτό με τα υπόλοιπα ψάρια δεν ασχολείται ..με τα τανκ έχει ένα θέμα
![]()
__________________
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
#5
|
||||
|
||||
![]()
χχμμ εχω ενα blue tang καπου στα 9 εκατ , τωρα δεν ξερω αν τον επερνα . Αλλωστε στα pet μικρουλι θα τον βρεις σε small μεγεθος γιαυτο ειναι και φτηνός.
Και το blue tang ειναι το αγαπημενο μου και μαλλον μην το ρισκαρω. Βεβαια δεν μασαει το blue tang και ισως με την διαφορα μεγαθους να μην το πειραξει ... αλλα ποτε δεν ξερεις.
__________________
![]() ![]() |
#6
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
#7
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Φίλε Jimmy ο χαρακτηρισμός aggresive τα λέει όλα γιαυτά τα ψάρια.Μιλάμε για τα πιο άγρια απο τα tang, ότι έχεις στο ενυδρείο συγγενικό με το lineatus ή με παραπλήσιο μέγεθος απλά δεν έχει μέλλον, αργά ή γρήγορα μεγαλύτερο ή μικρότερο θα το σκοτώσει η θα το στρεσσάρει τόσο πολύ που θα αρρωστήσει! Αν κάποιος έχει τέτοιο ψάρι και είναι ήρεμο καλό είναι να παίξει κανα joker ![]() Θα έπρεπε να συνιστάται μόνο σε πολλλυ μεγάλα ενυδρεία που ο κυνηγημένος θα είχε κανα 2.000 λίτρα να κρυφτεί!
__________________
Κώστας "I dreamed a thousand new paths . . . I woke and walked my old one." |
#8
|
||||
|
||||
![]()
κουμπαρουλη..."συ ειπας!"... εγω για μεγαλο γνωστη του θαλασσινου μιλησα...
![]() αληθεια το εχεις ακομη το καλοψαρο?
__________________
|
#9
|
||||
|
||||
![]()
To ..... καλοψαρο είναι στο υπόγειο
![]() ![]()
__________________
Κώστας "I dreamed a thousand new paths . . . I woke and walked my old one." |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηταν που λετε ένας μικρος Acanthurus Olivaceus | ahar | Reefsafe | 7 | 09-06-04 00:25 |