|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μερικες φωτο απο τα malawi μου
απο τα μωρα και τα μεγαλα και την μανα μπουκωμενη ακομα μια φορα που μου χαρισε προχθες και αλλα ψαρακια.
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο! Συγχαρητήρια!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν και εχεις βαλει διαφορετικο ειδος πετρώματος...οκ.
αλλα ψήλωσε το κι αλλο... |
|
||||
|
||||
![]() ευχαριστω ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
με 40 ποντους φαρδος δεν το ρισκαρω να το παω πιο ψιλα εξαλλου καθε μηνα αλλαζω εντελως την διακοσμηση λογο μπουκωματων και ειμαι συνεχεια στο βαλε βγαλε πετρες.
Ψαλιδοχέρης ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΜΙΜΗΣ : 03-01-12 στις 09:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τι εννοείς οτι αλλάζεις κάθε μήνα τη διακόσμιση? Δηλαδή τι ακριβώς κάνεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
το αδειαζω απο πετρες για να πιασω το μπουκωμενο ψαρι
και τις ξαναβαζω μεσα και φυσικα αλλαζει και το στησιμο. βασικα για το υψος που λεει ο λανς δεν βολευει. το ενυδρειο εχει διαστασεις 100χ40χ70υψος κανει για αγγελοψαρα μαλλον παρα για μαλαουι
|
||||
|
||||
![]()
1) Δεν ειναι σωστο αυο που κανεις. καλο ειναι να γεννούν εκει.
2) Γενικως το ενυδρειο ειναι μικρο για να εχεις και γεννες. 3) Επειδι ειναι πετροψαρα...καλο θα εκανε να βαλεις κι αλλες. Εννοειτε πως ολα αυτα τα λεω φιλικά...ε? ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μερικες φωτο απο τα baby μου. | ΜΙΜΗΣ | Malawi | 13 | 15-10-09 16:23 |
μερικες φωτο απο τα ψαρια μου | NIKOL | Φωτογραφίες μελών | 32 | 20-05-08 01:36 |
Μερικες φωτο απο το ενυδρειο μου. | andreas72 | Φωτογραφίες μελών | 8 | 08-04-08 16:56 |
μερικες φωτο απο το ενυδρειο μου. | chriskousis | Φωτογραφίες μελών | 3 | 27-11-07 11:04 |