|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
εδω και 9 μηνες εχω στην κατοχη μ ενα ενυδρειο 60 λτ γλυκο αλλοτε με γκαππυ αλλοτε με αλλα γλυκου νερου πλεον το ενυδρειο το εδωσα στον αδερφο μ και το τοποθετησε στο internet cafe που εχει μ το ψιλο αλαξε βαζοντας ασχετα ψαρια μεσα δεν ακουγε της συμβουλες μ παρολα αυτα του το διωρθωσα και πλεον τον εμαθα τα βασικα και εχει μπει σε εναν σωστο ρυθμο το ενυδρειο... πλεον εδω και καιρο 2 μηνες και κατι εχω στην κατοχη μ μια λυμνη την οποια δυστηχως δεν μπορω να την παρω μαζι μ..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα σου φηλε μου!!
![]() εγω ειμαι πολυ καινουριος στα αλατια ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω για την βοηθεια
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=24372
Έχεις κατεβάσει τον οδηγό μου? Στο Post Ν.2 Αποσυμπίεσέ το και διάβασέ το. Θα σου λυθούν πολλές απορίες.
|
|||
|
|||
![]()
ναι μου το εχει αναφερει το παιδι ποιο πανω... πραγματικα με βοηθησε παρα πολυ απλα πλεον θελω να κανω ποιο συγκεκριμενες ερωτησεις
ειναι μερικα πραγματα πχ ποσεςλαμπες και απο τι κρινεται και αλλα |
|
|||
|
|||
![]()
Ρώτα συγκεκριμένα...
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκεψη για reef του φτωχου | irongud | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 9 | 28-09-11 23:57 |
Σκεψη για pico reef | Μαρια-Νικος | Nano Reef | 4 | 21-07-10 12:17 |
σκεψη......???? | thanasis76 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 15 | 13-09-08 19:05 |
Παρατολμη Σκεψη? | Tolis | Malawi | 1 | 23-12-02 22:29 |