|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα. Εστω οτι αγοραζω ενα ενυδρειο με ενα στρωμενο κρεμαστο φιλτρο σαν αυτο που εχω στο ενυδρειο μου (eheim 2041) για παραδειγμα, αλλα το ενυδρειο θελω να το ξεκινησω την επομενη μερα γιατι θελω να παρω αλλο υποστρωμα, τι πρεπει να κανω ωστε να μην χαθει η βιολογια κατα τη μεταφορα του εως το σπιτι μου αλλα και κατα τη διαρκεια της μερας που δεν θα μπει σε λειτουργια το ενυδρειο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να το βαλεις να δουλευει σε ενα δοχειο(κουβα)με νερο απο το ενυδρειο και να ριξεις και ενα φυλλαρακι τροφη.
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια, ριχνω και παραπανω τροφη για σιγουρια. Κατα τη διαρκεια της μεταφορας που θα διαρκεσει περιπου 30 λεπτα + τι κανω? Παιρνω νερο απο το ενυδρειο του πωλητη και βαζω εκει μεσα το σφουγγαρι και το βιολογικο υλικο του φιλτρου? Και ακομα, ειναι δυσκολο να δουλεψει σε καποιο κουβα, οντας κρεμαστο φιλτρο απο τον τροπο που στεκεται (πιανεται στο τζαμι του ενυδρειου) και το νερο πρεπει να ειναι ως ενα υψος για να λειτουργει η αντλια του...ισως μπορω να το βαλω ομως σε ενα κουβα οπως να ναι, απλα να ειναι η αντλια σχεδον ολοκληρη μεσα, ωστε να λειτουργει....σωστα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Σωστα.Οσο για την μεταφορα,καλο θα ειναι η βιολογια για σιγουρια να ειναι μεσα στο νερο.
|
||||
|
||||
![]()
Μιας και δεν θα μπορει λοιπον να ειναι ολο το φιλτρο στο νερο κατα τη μεταφορα, διοτι δεν ειναι εσωτερικο και θα βραχει και ο μηχανισμος του, που κανονικα ειναι εκτος ενυδρειου το μερος που εκεινος βρισκεται οπως στεκεται το φιλτρο, βαζουμε τα βιολογικα υλικα σε νερο απο το ενυδρειο. Αυτο ειπαμε. Σωστα? Και μετα φτανοντας σπιτι, ξαναβαζω τα υλικα στο φιλτρο, ριχνω το νερο που πηρα σε εναν κουβα και βαζω εκει το φιλτρο να δουλευει με τροφη, μεχρι την επομενη μερα που ξεκιναω κανονικα το ενυδρειο. Αν σε περιπτωση που το νερο που μου δωσει δεν ειναι αρκετο για να γεμισει ο κουβας ωστε να βρεχεται σωστα η αντλια του φιλτρου και να δουλεψει, τοτε μπορω να συμπληρωσω με νερο που θα εχω φτιαξει ηδη με αντιχλωριο?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φυσικα.Εννοειτε πως δεν θα κουβαλας 15 λιτρα νερο.....
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στρωνει φιλτρο αστρωτο μεσα σε ενυδρειο στρωμενο χωρις να ειναι σε λειτουργια?... | Λάζαρος | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 18-03-11 02:31 |
ΑΓΟΡΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | m3expert | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 25-03-09 11:16 |
ΑΓΟΡΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | dimitris 1962 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 25-09-08 01:07 |
αγορα ενυδρειου | pap | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 21-03-04 01:15 |