|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα σας!μπορο να βαλω απιονισμενο απο lidl???εχω 60 λιτρα nano cube!!
μου ειπαν οτι εχει χαμηλο ph κ δεν κανει!!τι να κανω??
|
||||
|
||||
![]()
Τι ψαρια εχεις?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
τηποτα τωρα το στηνω γιωργο κ εχω βαλει κ 40 λιτρα μεσα
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχουν πετυχημένα παραδείγματα ενυδρείων που χρησιμοποιούν νερό βρύσης με αποχλωριοτικό αλλά και με απιονισμένο. Απλά δεν είσαι σίγουρος για το τι βάζεις στο σύστημά σου και ίσως να έχεις μεγαλύτερη πιθανότητα να αντιμετωπίσεις προβλήματα με άλγες κυανοβακτηρίδιο κ.α. Από την άλλη πλέων μια compact ΑΟ με DI κοστίζει 85 ευρώ σε 1-1,5 χρόνο θα έχει βγάλει τα λεφτά της. Ακόμα και από lidl 8lt απιονισμένο την εβδομάδα x 3ευρώ είναι 144ευρώ το χρόνο
![]() Αφού είσαι στην αρχή κάντην σωστά, αγόρασε ΑΟ. Ακόμη και αν βιάζεσαι να ξεκινήσεις το στρώσιμο του ενυδρείου και δεν θες να περιμένεις να σου έρθει (μέσω ίντερνετ μάλλον θα τη πάρεις), ζήτα 60λτ νερό από ΑΟ από κάποιο κατάστημα ή από κάποιο συμφορίτη στη περιοχή σου. Καλή αρχή; |
|
||||
|
||||
![]()
επειδη τα εχω αγωρασει τα 60 λιτρα απο το lidl κ τωρα μετρισα πολισ κ το ph ειναι γυρω στο 7-7.5!! μπορο να τα χρησιμοποιησο τωρα???
θα παρω α/ο αλλα οχι τωρα στα κοντα λογου ελειψη χρηματον!!! τι μπορο να κανω??εδω στην περιοχη μου δεν γνωρηζο καποιον που να εχει α/ο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγώ το χρησιμοποίησα φέτος για να συμπληρώνω αυτό που εξατμίζεται ανάμεσα στις αλλαγές και δεν είχα κάποιο πρόβλημα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Το απιονισμένο δεν έχει ημερομηνία λήξης θα έχετε νερό για το σίδερο και τις μπαταρίες αυτοκινήτων για 10 χρόνια
![]() Το χόμπι θέλει υπομονή, και αν γίνουν λάθη δύσκολα αν ποτέ, διορθώνονται. Χομπίστες με πάνω από 15 χρόνια εμπειρία, δες και φόρουμ από Αμερική, έχουν την ΑΟ πρώτη στη λίστα εξοπλισμού. Αγοράζεις ΑΟ ή βρίσκεις νερό και ξεκινάς. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΥΓ μιλας για θαλασσινο ενυδρειο ετσι?
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απιονισμενο νερο | pkas | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 07-08-11 23:41 |
ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΙΟΝΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΠΙΟΝΙΣΜΕΝΟ!!!!! | nikosn | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 13-01-11 19:46 |
απιονισμενο | nikosn | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 23-11-10 12:28 |
Απιονισμενο νερο. | aNe | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 11-10-10 19:25 |
απιονισμενο? | michael151 | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 05-10-09 17:45 |