|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα παιδια ..εχω ενα 60 λιτρο μεσα στο οποιο συμβιωνουν ενας μονομαχος και 2 golden aple snail ...για να αποφυγω τις υψηλες θερμοκρασιες ...αφηνω το καπακι ανοιχτο ...γυρνωντας σημερα απο την δουλεια ..ειδα πεσμενο κατω στο πατωμα το ενα σαλιγκαρι ...η πρωτη σκεψη ηταν να το ''πεταξω''
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν κάνω λάθος θα τα καταφέρει εφόσον δεν έχει γύρω του ψάρια να το "τρώνε"
|
||||
|
||||
![]()
..θα ανανεωθει το κελυφος του? ..υποθετω ανεβηκε ψηλα λογο ζεστης
|
||||
|
||||
![]()
Τα apple snail γενικά την κοπανάνε. Δεν κάνουν για κάμπριο ενυδρεία.
![]() Το ξέρω γιατί κάποια στιγμή (λόγω άλγης) ήθελα να τα βάλω και εγώ, αλλά τελικά τζίφος γι' αυτό ακριβώς τον λόγο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() θα ψαξω να βρω κανενα δυχτακι ...απο πανω οπου θα το ''τεντωνω'' για να μην δραπετευουν
|
||||
|
||||
![]()
Ισως ειχες ψηλα τη σταθμη του νερου για αυτο την κοπανησε.
Κατεβασε την λιγο. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πως το κοβω ??? | ΠΟΠΟ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 07-06-06 12:53 |
ΚΑΦΕ ΘΟΛΟΥΡΑ ΛΟΓΩ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΩΝ ΞΥΛΩΝ | sakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 17-09-04 14:49 |