|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Μεσογειακό Ότι έχει σχέση με τη ζωή και τη διατήρηση Μεσογειακού ενυδρείου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
3 το βραδυ και βλεπω αρκετο κοσμο μεσα, μα κανενας στο μεσογειακο?? Δεν πειραζει γιατι με αυτα που εχω να σας δειξω, σας βλεπω σ/κ με τις μασκες να τσαλαβουτατε στα βραχια!!!!!!!!! Θα πω τα βασικα και τα υπολοιπα τα αφινω στις φωτογραφιες. Ογκος νερου 13 λιτρα, περιπου 2 κιλα βραχος(λιγοτερο) ολοι οι κατοικοι λαθρεπιβατες κυκλοφορια (προς το παρον) 300λιτρα/ωρα, θερμοκρασια 24 βαθμοι, φωτισμος Diy led. Βαθος ψαρεματος 2-3 μετρα. Το ενυδρειακι τρεχει 2 εβδομαδες χωρις καμια απωλεια, εχει γινει μια αλλαγη νερου και αυριο παω για νερο στο ιδιο σημειο. Τα κομματακια ξεπλυθηκαν στο νερο μεχρι βλακειας και παρολα αυτα καποια μικρα τερατακια ηταν πολυ επιμονα, το ψαρακι ειναι περιπου 12 χιλιοστα και υπαρχουν μεσα εριμητες διαφοροι, σαλιγκαρακια, μια γαριδα pistol νομιζω, αυτη η φασαριοζα, καποια κοχυλακια που κολυμπανε το βραδυ και τη μερα μενουν κολλημενα στα τζαμια και τα βραχια, καποια σφουγκαρακια και 2 μικροι καβουρες(μισου εκατοστου), για σκουλικακια και feather χαμος... Δικο σας!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου! Το χτένι τι κανει εκει πανω;
![]() Καλή συνέχεια!
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω! Ναι κοβει βολτες, εχει αλλαξει 2 φορες θεση, μακαρι να του αρεσει εκει να φενεται!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Τι υποστηριξη εχει το ενυδρείο απο εξοπλησμο;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ενα φιλτρακι με υαλοβαμβακα 300λ/ω και ενα ανεμιστηρακι με χρονοδιακοπτη για να κραταει 24-25 βαθμους την ημερα(5 λεπτα ανα μιση ωρα), ενω τη νυχτα δουλευει πολυ λιγοτερο. Ωστοσο δεν εχω παρουσιασει εξοπισμο γιατι δεν ειναι ετοιμο. Εχω εξωτερικο φιλτρο 4 λιτρων(900λ/ωρα) για να γινει cryptic (αν το λεω σωστα) και ψαχνω για αλλο ενα με χαλασμενη αντλια για να γινει μηχανικο και να μπει σε σειρα (ισως κανω καμια πατεντα με καποιο βαζο για να το καθαριζω ευκολα). Τελος το ατιμο το πελτιερ που μαλλον θα κολλησω στο πισω τζαμι γιατι ειναι το πιο ευκολο και οικονομικο απο οσα εχω σκευτει και δοκιμασει). Οταν το εχω ετοιμο θα το παρουσιασω αναλυτικα αλλα δεν κρατηθηκα με τις φωτο!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Μου αρέσουν οι 3 τελευτεες φωτο ! Εχουν γουστο τα ατιμα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το πιο μικρο κοχυλι | GIORGOSKARA | Παραλία - Beach Bar | 6 | 21-03-09 02:50 |
και ξαφνικα δειτε τι βρηκα πρωι πρωι (αξιζει να το δειτε) | chris129 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 22 | 22-09-07 22:47 |
Το μικρο μου. | Isidoros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 04-02-05 19:58 |
CO2 σε μικρο ενυδρειο | Dis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 22-04-04 01:29 |