|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές Το σύνολο του τεχνητού εξοπλισμού και υλικών που θα υποστηρίξουν τη δεξαμενή μας, μετατρέποντας την σε ένα υγειές κύκλωμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αρκετοί φίλοι επέδειξαν ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο σύστημα. Σιγά-σιγά λέω ότι πρέπει να δημιουργείται ένα κατατοπιστικό άρθρο που θα κάνει τον συγκεκριμένο εξοπλισμό πιο οικείο προς τους ενδιαφερόμενους.
Ακολουθούν αρχικά δύο αναλυτικά σχεδιαγράμματα προς επίλυση αποριών. ![]() ![]() Ερωτήσεις ευπρόσδεκτες... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστούμε Κώστα. Εδώ να αναφέρουμε όμως ότι η κάθε εταιρεία που κατασκευάζει αυτόν τον εξοπλισμό, προσθαφαιρεί ή αλλάζει κάποια πράγματα δίνοντας του τη δική της σφραγίδα. Εν τέλει όμως, το αποτέλεσμα σχεδόν πάντα είναι το ίδιο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι προμηθευόμαστε αυτόν τον πολύ βασικό εξοπλισμό από όπου τύχει, μη γνωρίζοντας πληροφορίες όπως το υλικό κατασκευής ή καλύτερα να συναντήσουμε κάποιον που έχει εφαρμώσει ένα ανάλογο σύστημα.
Τα πιο πάνω που πολύ καλά έχει ανεβάσει ο Κώστας εξηγούν την εφαρμογή του aerated bottom drain σε λάινερ. Ανάλογα μπορεί βέβαια νασ εφαρμωστεί ο ίδιος εξοπλισμός και σε σκυρόδεμα. Να σας θυμήσω τη δική μου διαδικάσία που πέρασα: ![]() ![]() ![]() ![]() Στην τελευταία φώτο μπορείτε να διακρίνετε τη θέση του χοντρού σωλήνα 4" καθώς και του λεπτότερου όπου θα περάσει από μέσα το λάστιχο παροχής αέρα από την αεραντλία προς τον θόλο αέρα (air dome).
|
||||
|
||||
![]()
"ξέθαψα" κάποιες φώτο του συστήματος από τα αρχεία μου και επιφυλάσσομαι για επεξήγηση...
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
παρα πολυ κατατοπιστηκα αυτα που εχεισ ανεβασει βασιλη,μπραβο....αλλα εγω εχω ακομα απορια....για να δουλεψει το aereted bottom drain σωστα εκτοσ απο αυτα που εχεισ ανεβασει δεν χρειαζεται καποια αεραντλια??????
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ναι, βέβαια και χρειάζεσαι αεραντλία.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατανοώντας τον κύκλο του αζώτου | george | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 08-10-06 23:44 |
Bare Bottom Tank... | Fonamstel | Δίσκοι | 11 | 10-05-05 20:14 |