|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα!
Βρε παιδια οποτε ακουγα για drop checker, το μυαλο μου πηγαινε στον μετρητη φυσσαλιδων, δεν ξερω γιατι, ισως απο το πρωτο μερος του ορου. Απο οτι βρηκα ψαχνοντας, μου εχουν δημιουργηθει καποιες αποριες. Μπορει καποιος να μου πει πως δουλευει, και που το βρισκουμε;
|
||||
|
||||
![]()
κι εγώ ρε φίλε το μπέρδεμά σου είχα
τελικά είναι ένα μαραφέτι που βάζεις μέσα στο ενυδρείο και με την χρήση κάποιου υγρού που χρωματίζεται όπως με τα τεστάκια μας για αμμωνία κλπ σου δείχνει επίπεδα CO2 κάπως έτσι γιατί μόνο σε φωτογραφία το έχω δεί |
|
||||
|
||||
![]()
Kαι αντε και το βρηκα και το εβαλα.
Ποσο κραταει αυτη η ενδειξη; Θελω να πω το βαζεις καθε τοσο, οπως κανεις ενα υγρο τεστ ας πουμε, η μπορεις να το αφησεις συνεχως μεσα στο ενυδρειο; ![]()
|
||||
|
||||
![]()
με μία μέτρηση Ph και μία Kh την κάνεις την δουλειά σου........
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω γιατι νομιζω οτι το drop checker ειναι κατι σαν το Liquid doser και αυτο που κανει ειναι να τραβαει το υγρο που ειναι προγραμματισμενο να τραβαει (απο ενα μπουκαλακι π.χ.),
και να το ριχνει στο ενυδρειο?... ![]() Χρησιμοποιειται κατα κορων στα θαλασσινα και βοηθαει να κρατας μια ταξη αν ριχνεις μερικες δεκαδες χημικα στο νερο... Νομιζω...ας το επιβεβαιωσει καποιος... |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι το ξερω, και μεχρι τωρα αυτην την μεθοδο χρησιμοποιουσα.
Απλα μιας και ανακαλυψα το λαθος μου, η την ελλιπη πληροφορηση μου αν θελεις, ειπα να το ψαξω, να δω υπερ και κατα. Θα μου ηταν βολικοτερο παντως αν ειχα μια μονιμη ενδειξη συγκεντρωσης co2 μεσα στο ενυδρειο, η εστω να ανανεωνω το υγρο του περιοδικα. ------------------------- Η προηγουμενη απαντηση παει εδω ετσι;
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 31-05-11 στις 23:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
eheim drop checker | kostas_pana | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 29-05-11 14:38 |
Ασάφεια στη χρήση drop checker | panos1972 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 23-01-11 16:36 |
Drop Checker | tsilojohn | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 16-02-10 17:29 |
Ρύθμιση CO2: Ph controller ή drop checker ? | aquaman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 20-01-10 12:54 |