|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
μετ απο πολυ σκεψη ξεκινισα την λυμνουλα μ ..
εχει βαθος 1μ πλατος 2μ και μηκος 1,2μ επεισεις εχει ενα σκαλι 20 ποντους μεσα στο νερο για της γλαστρουλες μου.. το οποιο λεω να βαλω μια σειρα τουβλα και να βαλω τα φυτα φυτευτα μεσα ... εσεις τι λετε? φοτο στην συνεχεια... |
|
|||
|
|||
![]()
το μερος δεν ειναι το καταληλοτερο αλλα αυτο ειχαμε αυτο σκαψαμε.. ειναι αναμεσα σε δυο φοινικες πισω στο ενα μετρο εχει μια αλητανα με φυτα και δεντρα οπου του κανει σκια το πρωι.. βεβαια το μεσημερι την χτυπαει καλα ο ηλιος..
|
|
|||
|
|||
![]()
εδω ειναι το καλουπωμα που εγινε ...δυστιχως δεν ειμουν παρον και οι μ.............. οι μαστοροι μου την εκαναν με γωνιες για την ευκολια τους και οταν εφτασαν την ειχαν ετοιμη καλουπομενη τεσπα θα το μπαλωσουμε καπως..
Mod note: Πιπερι .... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιώργος Κ : 28-05-11 στις 22:00 |
|
|||
|
|||
![]()
μερικες φοτοσ απο το ξεκαλουπωμα..
|
|
|||
|
|||
![]()
ξεκινισα να χτιζω ο ιδιος τον καταρακτη μπασ και λευτα τερμα ¨:ρ
|
|
|||
|
|||
![]()
εχει προχωρησει απλα δριο θα σας της αναιβασω..εν εχω της φοτο εδω
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο νανο θαλασσινο | krispie | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 20-01-11 16:25 |
ΙΔΕΕΣ ΝΑΝΟ | Cornellius | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 30 | 05-09-10 13:14 |
απαντηση στο μανο και οχι μονο... | chrisstam | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 19-01-05 11:37 |