|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Σημερα ημερα των προγραμματισμενων αλλαγων στα ενυδρεια και πρωτη φορα για φετος ειδα τον elliwel να δειχνει 28,1 ο C πριν τις αλλαγες του νερου.(..ρυθμιση στους 25 min-26 max..
![]() Τα φλαπς με τα ανεμηστηρακια ειναι στο παταρι και μου φαινετε πως σιγα-σιγα θα πρεπει να τα κατεβαζω... Εσεις ειχατε "θεμα" με τις θερμοκρασιες?
|
||||
|
||||
![]()
27 και κ κατι βλεπω !!ανεβαινει και ακομα δεν μπηκε το καλοκαιρι...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Από 25 μέχρι 28,5 στα ενυδρεία, ήδη κατέβασα τ' ανεμιστήρια και αύριο θα τα συνδέσω στους (Κινέζικους βέβαια)
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Eγω που ειμαι ισογειο ακομα δουλευουν αραια και που οι θερμοστατες για να κραταει θερμοκρασια στους 25, μιας φιλης που της εχω φτιαξει ενα 160αρι χωρις καπακι σημερα πηγε στους 29 αλλα ειναι τελευταιο οροφο και η ταρατσα απο πανω δεν εχει θερμομονωση!
|
||||
|
||||
![]()
εδώ στα νότια απο το μεσημέρι παίζουμε σταθερά στους 26,7 ακόμα και τώρα το βράδυ.
πιστεύω να μου έρθει και εμένα ο κινεζος πριν πιάσουμε 28-29 ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ με τον έλιγουελ στους 25,5 min και χωρίς max προς το παρόν λόγω έλλειψης ανεμιστήρων από εκεί που έβλεπα μέχρι 26,5,αυτές τις τελυταίες μέρες βλέπω μέχρι και 27,5!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παμε γερα...... | imichal | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 19 | 05-07-11 18:41 |
Δεν παμε καλα... | aNe | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 16-02-11 22:45 |
παμε για γεννα!! | ducatisti | Malawi | 36 | 12-11-09 11:56 |
Frontosa και θερμοκρασιες... | sarevock | Tanganyika | 2 | 02-01-09 20:36 |
Παμε για το τεταρτο ! | george | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 24 | 16-03-06 23:49 |