|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα παιδια, αυτο ειναι το τελευταιο ενυδρείο μου 240 λιτρων, λειτουργει 2 χρονια με ενα εξωτερικο και ενα εσωτερικό φιλτρο. δεν εχω βαλει ποτε διοξείδιο που χρειαζονται τα φυτα και δεν ειχα απώλειες από φυτά (οσο εχω βαλει βεβαια
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο το ενυδρειο σου φιλε μου
θα μπορουσες να κανεις μια πιο πληρες παρουσιαση? το νερο σου το ελεγχεις με τεστακια μιας και δεν κανεις συχνα αλλαγες?(αυτο με ενδιαφερει αρκετα γιατι σκεφτομαι να προχωρησω και εγω σε κατι τετοιο) |
|
||||
|
||||
![]()
πες μας τι φιλτρα εχεις αναλυτικα ?για τις αλλαγες νερου εχω ενσταση .πιο συχνες αλλαγες ειναι το ιδανικο.κατα τα αλλα το ενυδρειο σου ειναι μια χαρα
![]()
|
|||
|
|||
![]()
το εξωτερικό φιλτρο ειναι rena filstar xp1 (εβαλα και φωτο) και το εσωτερικο αυτο που ειχε το ενυδρειο της juwel, μετρησεις κανω περιπου καθε 1 με 2 βδομαδες με (esha apua quick test) ph 6,4 ( εχω οσμοση) kh=tac=carbonate hardness μικροτερα του 6 και NO3 απο 0 εως 10. ααα και αμμωνια 0 τωρα που εκανα μετρηση. βασικο για την αμμωνία πιστευω οτι ταΐζω τα ψαρια μια φορα στης 2 με 3 μερες!! διαφωνώ με το καθημερινό τάισμα!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια ερωτηση, τι ηλικια εχουν τα σκαλαρακια?
|
|||
|
|||
![]()
τα εχω εδω και 3 μηνες, δεν γνωριζω ηλικία, μου τα εδωσε ενας φιλος, τον ρωταω αν θες.
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο και φυσικο το ενυδρειο σου.
τα φυτα νομιζω πως θα εδειχναν καλυτερα αν δεν ηταν διασκορπισμενα αλλα σε συσταδες...και με αυτες θα μπορουσες να κρυψεις και μερος απο τον εξοπλισμο σου. φυσικα πρωτα-πρωτα θα πρεπει να αρεσει σε σενα... οπως λεει και ο φιλος μια πληρη παρουσιαση με περισσοτερα στοιχεια θα μας επετρεπε να σου πουμε περισσοτερες αποψεις. ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο 25 Λίτρων - Αννουμπια | aggelospgr2010 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 15-01-10 14:57 |
Νέο ενυδρείο 20 λίτρων | tony | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 27-04-09 12:33 |
Νέο Ενυδρείο 350 Λίτρων | glazar | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 43 | 16-12-07 00:50 |
Ενυδρείο 15 λίτρων | hotgates | Χρυσόψαρα | 9 | 03-08-07 19:37 |