|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα σε ολους.αξιωθηκα τελικα να παρω ενα βαρελακι 160 λιτρων για την ετοιμαια του νερου για τις αλλαγες γιατι με τα μπετονια ηταν κουραστικο.οι αλλαγες θα ειναι 100 λιτρα.υπαρχει καποιος τροπος να στελνω το νερο απο το βαρελι στο ενυδρειο?καποιου τυπου αντλια?το βαρελι θα ειναι 5-6 μετρα μακρια απο το ενυδρειο και να το ανεβαζει στο 1.70μ που ειναι το καπακι του ενυδρειου.αλλιως θα πρεπει να το ριχνω κουβα-κουβα.
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
απο απο αποψη υψους με καλυπτουν.με την αποσταση μηπως υπαρχει θεμα?
|
|
||||
|
||||
![]()
κανενα θεμα η αποσταση, σε ευθεια θα μπορουσες να το πας οπου θελεις με αντλια
αυτο που πρεπει να κοιταξεις ειναι το υψος εγω προσωπικα εχω αυτην http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2270 και την τεσταρα να δω μεχρι που το σηκωνει το νερο και το εφτασε μεχρι το πηγουνι μου(ειμαι 1.79) |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω και τους δυο για την βοηθεια.να σται καλα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν δεν εχει ομως υψος το ενυδρειο σου μπορει να στα ανακατευει ολα με την ροη που θα εχει. Δες και πραξε,παντος η διαφορα στην τιμη δεν ειναι και αμαν.
|
||||
|
||||
![]()
Οντος μη παρεις πολυ μεγαλη αν δεν ειναι πολυ ψηλα το ενυδρειο σου γιατι γεμιζοντας θα προκαλεσει ανακατοσουρα!Εγω για αυτο τον λογο εχω ενα ποτηρακι πλαστικο που βαζω μεσα στο ενυδρειο και μεσα σε αυτο την ακρη απο το λαστιχο οταν γεμιζω και ολα καλα.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Γιαννη δεν ειμαι σιγουρος που θα καταληξω.μου φαινεται πως αν ειναι λιγο δυνατη θα ειναι καλυτερα.για αυτο που λες θα δω μηπως την ακρη του λαστιχου την βαλω μεσα σε ενα μπουκαλι πλαστικο(εμφιαλομενου νερου πχ) και μετα στο ενυδρειο για να κοψει την δυνατη ροη.ευχαριστω.
------------------------- Γιωργο και αυτο που προτεινεις ειναι μια λυση.θα δω πως θα βολεψει καλυτερα. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostas78 : 16-05-11 στις 18:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Να τελειωνεις και στα γρηγορα. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τι ψαρια εχεις στο ενυδρειο?βαζεις κατευθειαν νερο βρυσης?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΠΕΙΓΟΝ! Διακοπη νερου ενω εχω αφησει το ενυδρειο πανω σε αλλαγη με το 60% του νερου | Superpzarr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 18-02-11 22:44 |
αλλαγη νερου!!!!??? | douran_p | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 04-07-09 16:32 |
Αλλαγη νερου | Dionysia | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 30-12-08 15:02 |