|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
αυτά που έχω στις φωτό κάνουν για μέσα στο νερό από εκεί που τα πήρα μου είπαν ότι κάνουν τα γνωρίζει κάποιος?εκτος βεβαια από τα νούφαρα που τα ξέρω
|
|||
|
|||
![]()
και τα νουφαρα θέλω να ρωτήσω αν βάλω σε ένα καλαθάκι τα νούφαρα με κάποιο βάρος να μένει κάτω από την επιφάνεια χωρίς χώμα χωρίς τίποτα θα βλάστηση κανονικά η όχι
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε διάτρυτη γλάστρα και πάνω από το χώμα καλύπτεις όλη την επιφάνεια με μεγάλα ποταμίσια βότσαλα που δεν έχουν αιχμυρές άκριες. Διαφορετικά θα βρίσκεις το κονδύλωμα στην επιφάνεια. To πρώτο φυτό αρέσκεται στην υγρασία, αλλά δεν μπαίνει μέσα στο νερό. Αναπτύσσεται καλύτερα σε ημισκυερό μέρος. Το δεύτερο, είναι είδος παχύφυτου, είναι ιδανικό για κακτόκηπους, δεν τοποθετείται στο νερό γιατί λυώνει, ούτε αντέχει υπερβολική υγρασία. Το χειμώνα το χάνεις με το πρώτο κρύο. Την άνοιξη αναγεννάται.
|
||||
|
||||
![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι φυτά είναι | KOKOBAS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 10-02-08 02:05 |
Τι φυτά είναι? | ΕΛΒΙΡΑ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 09-11-07 13:05 |
Τι φυτά είναι? | erling | Αναγνωρίσεις φυτών | 32 | 08-11-07 10:04 |
τι φυτό είναι | chrisb | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 19-02-07 20:11 |
Τι φυτά είναι αυτά? | mag23 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 14-04-06 13:33 |