|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα συγχαρητήρια για το φόρουμ!! Ηταν η αιτία να κατασκευάσω την λίμνη που σας παρουσιάζω ....
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Τα συγχαρητήριά μου...
![]() Περίγραψε μερικά πράγματα, όπως τρόπο κατασκευής, υλικά που χρησιμοποίησες, καθώς και τον εξοπλισμό που τρέχεις τώρα. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Γειά σου βασίλη ευχαριστώ για τα καλα σου λόγια τα εκτιμώ ιδιαίτερα.Δεν είναι η πρωτη φορα που φτιάχνω λίμνη, ασχολούμε με την κηποτεχνία και έχουμε φτίαξει λίμνες στο παρελθόν με λαινερ κατα παραγγελεία τον εξοπλισμό των οποίο αναλάμβανε ο ιδιοκτήτης. Στο δικό μου κήπο ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό. Ετσι μετά απο πόλυ ψάξιμο στο φορουμ και απο τις πολλές ιδέες που είδα, κατέληξα στην παραπάνω κατασκευή. Υπάρχουν φωτογραφίες απο τα στάδια της κατασκευή της, τις οποιες δεν έχω ευκαρες τοώρα αλλα θα τις ανεβάσω σύντομα. Ο πάτοτς της λίμνης είναι απο μπετόν και τα τοιχώματα πετρόχτιστα με ριτινούχο τσιμέντο στους αρμούς . Το νερό τρέχει απο ενα καταραχτη στο οποίο μέσα υπάρχουν υλικά φίλτρου , και σφουγκάρια. Σύντομα όμως θέλω να το αντικάταστήσω με ένα πιο μεγάλο του εμποριου. Το μεγεθος της ειναι περίπου 1.5 κυβικο. Η λίμνη τρέχει 6 μήνες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι πολύ εντυπωσιακή, γιατί το όλο κτίσμα με τις πέτρες και τα τροπικά φυτά της δίνουν μια διαφορετική άποψη και δείχνει πολύ μεγαλύτερη από τα 1500 λίτρα.
Καλώς όρισες στην παρέα μας και καλή διαμονή. Υπάρχουν τόσα πολλά που θα μάθουμε.
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ , θα χαρώ να γίνω μέλος της παρέας σας.
|
|
||||
|
||||
![]()
Να' σαι καλά.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ομορφη η λιμνη σου
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεα λιμνη | giorgos344 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 128 | 23-05-11 08:37 |
Νεα λιμνη | nikolaras | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 15 | 26-08-10 13:46 |
Λιμνη | jimfytakis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 45 | 28-11-07 00:08 |
Λιμνη | Θεοδωρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 16-09-07 13:13 |
Η λιμνη μου.. | kingelvis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 06-06-07 12:40 |