|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ποια ειναι η γνωμη σας για αυτη την λιμνη που ειδα στο πρακτικερ? Τι εξοπλισμό χρειαζομαι για να βαλω κανα-δυο χρυσοψαρα? Αντλία και τι αλλο χρειαζεται? Θελω να ξεκινησω χωρις πολλα εξοδα αλλα να ειναι και λειτουργικο.
Ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
φαινεται πολυ ωραια και η εταιρια αυτη η gardena ειναι η τοπ στην ελλαδα σε ειδη κηπου. εγω θα εψαχνα για πιο μεγαλη
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω χωρο δυστυχως
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θέλεις και πολλά πράγματα για να τρέξεις ένα τόσο μικρό κύκλωμα. Το βάθος σε ευνοεί να μην αγοράσεις αεραντλία και παράλληλα μπορείςνα βάλεις κι άλλα ψάρια ώστε να βλέπεις κοίλας πόσο κοινωνικά είναι τα χρυσόψαρα.
Αντλία από 1000 λίτρα την ώρα και άνω. Η χρήση καταρράκτη θα είναι ιδανικότατη υποστήριξη από πλευράς οξυγόνου. Φίλτρο, υπάρχουν πιεστικά για τόσο λίγα λίτρα. Γνωρίζω ότι υπάρχουν για 3000 λίτρα. Μπορούμε επίσης να δούμε και τη χρήση ενός φίλτρου DIY καθότι οι ακαθαρσίες δεν πρόκειται να είναι πολλές σε ένα τέτοιο χώρο. Από εμένα καλώς όρισες στην κατηγορία των λιμνών. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Βασίλη για την απαντηση,
μερικες αποριες.. Με ποιο τροπο μπορω να φτιαξω ενα DIY φιλτρο? Τι υλικα χρειαζονται? Με ποια διαταξη και συνδεσμολογια τοποθετουνται στην λεκανη? Υπάρχει καποιο σχεδιο που μπροω να ακολουθησω σαν οδηγο? Χρειαζεται να δημιουργησω σε αυτη την λεκανη και καποια υπερχειλιση? και τελος.. Εχεις καποια προταση για αξιοπιστη και οικονομικη αντλία? Ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
σε τι τιμη παιζει αυτη η λιμνουλα ειδες;
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
2. Φίλτρο 3. τελείωσες ![]() Σε αυτού του είδους και ισχύως αντλίες υπάρχουν πάρα πολλές αξιόπιστες μάρκες στο εμπόριο, επομένως είναι καλύτερα να μην αναφέρω ονόματα, καθότι ότι αναφέρω, ίσως να υποβαθμίζω άθελά μου άλλες εξίσου καλές επιλογές. ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η λιμνη μου | Μαριος35 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 22 | 11-11-10 08:36 |
πετρες απο πρακτικερ για ενυδρειο? | Liz@ | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 28-01-10 10:21 |
Λιμνη | jimfytakis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 45 | 28-11-07 00:08 |
Λιμνη | Θεοδωρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 16-09-07 13:13 |
Η λιμνη μου.. | kingelvis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 06-06-07 12:40 |