|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τις τελευταιες μερες μετα απο μερικα ποστ που εχω διαβασει με τρωνε οι αποριες του τυπου: Mηπως τελικα η διατηρηση ψαριων σε ακαταλληλα για τα λιτρα τους ενυδρεια και η η χρηση τους με διαφορους τροπους ειναι αποτελεσμα κοστους??Δηλαδη αν πχ ακομα και ενα common χρυσοψαρακι κοστιζε οσο ενας <<μεσαιος>> δισκος (συγχωρεστε με οι δισκαδες δεν ξερω την ορολογια τους) κοντα στα 60 ευρω μηπως τελικα ο οποιοσδηποτε δε θα επαιρνε 3 για τη γυαλα?Η θα πλακωνε τον πωλητη που του εδωσε 20 λτ ενυδρειο και ψοφησε το χρυσοψαρακι που ειχε δωσει 60 ευρω??
Η δεν θα εκανε πειραματα του τυπου red chery γαριδες μαζι με μονομαχο αν κοστιζαν οσο μια crs grade a (τωρα συγχωρεστε με οι γαριδαδες μαθαινω που θα παει) δηλαδη καμμια 120 ευρω η μια?? ΥΓ δεν κρινω κανενα εκφραζω απλα μια απορια σε ολα αυτα βαζω και μενα με τα λαθη μου μεσα |
|
||||
|
||||
![]()
οτι πληρωνεις πιο ακριβα το προσεχεις περισσοτερο!!
|
|
|||
|
|||
![]()
αυτοι που δίνουν 500 + ευρό για να πάρουν ενα καθαροαιμο σκύλο, του παρέχουν αυτά που χρειάζεται;
Σπάνια θα έλεγα! Οπότε... Απλά θα ήταν λιγοτερος ο κόσμος που θα αγόραζε χρυσοψαρα αξίας 60 ευρό... |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι απλο.. κανενας δεν θα αγοραζε..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω και εγω σε αυτο πιστευω τα ψαρια περναν πολυ πιο ασχημα
|
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς ο περισσότερος κόσμος που πάει να αγοράσει ενυδρείο έχει τη λογική του ''έλα μωρέ, ψάρια είναι''.Εκεί είναι το πρόβλημα πιστεύω και οχι τόσο στη τιμή των ψαριών!!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το αιωνιο θεμα : διαχυση co2 ! | vptheo | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 04-05-10 00:34 |