|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας παιδιά,
πήρα την απόφαση να ξαναρχισω! Το ενυδρείο είναι 54 λίτρα και σκέφτομαι να βάλω μέσα ένα ζευγαρι Apistogramma cacatuoides, 10 green neon tetra kai σκεφτομαι για 5 cory. Μου ακούγονται λίγο πολλά??? Η φιλτρανση ειναι αρκετη πιστεύω για αυτα τα λίτρα 300l/h. Ωστόσο για το ζευγάρι το σκέφτομαι μιας και απο οτι καταλαβα δεν είναι και ότι πιο ευκολο και δε ξέρω αν τα λιτρα επαρκουν. Οι προβληματισμοί μου είναι οι εξής: 1) Τα λιτρα ειναι αρκετά για το ζευγάρι? ( Στο παρελθόν ειχα 100 λίτρα για 1 ζευγος kribensis και τα 60 που ΄χω τώρα μου φαινονται λίγα.) 2) Μετά έρχεται ο προβληματισμός αν τα λίτρα μου είναι λίγα. Νεον-απιστο-κάτι αλλο? 'η Νεον-κορυ-κατι άλλο? Και το κάτι αλλο τι ειναι καθε φορα? 3) Θελω το ενυδρειο φυτεμενο σε μεγάλο βαθμό αλλα με ευκολα φυτά. Τα κορυ και τα απιστο χρειάζονται άμμο ή αρκούνται και σε λεπτό χαλικι? Κι αν ναι πόσο λεπτό για να μην αρχίσουν να σαπίζουν οι ρίζες αυτών που θα φυτέψω? Ευχαριστώ προκαταβολικά! Δεν είναι κι ο Πάνος κοντά να δώσει τα φώτα του!! |
|
||||
|
||||
![]()
εσυ δινεις της ερωτησης και της απαντησης μαζι
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φιλικά. |
|
||||
|
||||
![]()
λαθος καταλαβες..απλα σου εγραψα οτι εχεις γνωσης πανω στο θεμα και μπραβω σου
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η επόμενη μου ερώτηση είναι τι άλλους συνδυασμούς μπορώ να κάνω αν τα λίτρα ειναι λίγα με δεδομένο ότι θα θέλω οπωσδήποτε να έχω τα τέτρα. Να κρατήσω τα κόρυ και με τι να τα συνδυασω? Τέλος ρωτάω πόσο χοντρό χαλίκι χρειάζομαι για να είναι ευχαριστημένα και τα φυτά αλλά και τα ψάρια ( είτε αυτα είναι τα κορυ είτε τα άπιστο). Δε νομιζω να απανταω σε καμιά απορία μου. Και ο καθένας μπορεί να ρωτάει ελευθερα εφόσον έχει κανει την ερευνα του και εχει συγκεκριμενες ερωτήσεις. Είναι καλό να ρωτάς κι ας είναι χαζό, προκειμένου να αποφύγεις δυσαρεστες καταστασεις για τα ψάρια και για την τσεπη σου. |
|
||||
|
||||
![]()
ο πανος μπορει να μην ειναι κοντα, αλλα εχει αφιερωσει πολλες ωρες για καποια υπομνηματα.για ψαξτα
![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|