|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια θελω βοηθεια! ενα απο τα δισκακια μου μεσα σε μια μερα εγινε χαλια! το ραχιαιο πτερυγιο και τα πλευρικα αρχικα ασπρισαν και τωρα σαπιζουν! εδω το πετ σοπ εχει μονο esha 2000 θα κανει δουλεια;
|
|
|||
|
|||
![]()
Κανε μετρησεις , μια μεγαλη αλλαγη νερου και για λιγες μερες οσο πιο τακτικα γινετε αλλαγες μικροτερες και μετα τα φαρμακα.Καλο ειναι το συγκεκριμενο σκευασμα ελλειψη αλλων.
|
|
||||
|
||||
![]()
απο μετρησεις ειμαι οκ, αυτος ειναι πολυ μικρος σε σχεση με τους αλλους και ισως στρεσαρεται περισσοτερο, θα ξεκινησω θεραπεια και βλεπω, καποιος δισκοπαθης αν εχει να προτεινει κατι καλυτερο θα το εκτιμουσα!!
|
|
||||
|
||||
![]()
εχεις ενυδρειο καραντινα ?
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχω
|
|
||||
|
||||
![]()
fin rot μου φαινεται...οποτε για συμπτωματικη θεραπεια κινησου προς αυτη την κατευθυνση κατα τη γνωμη μου.
το θεμα ειναι ομως και η αιτια... ![]() αν στρεσσαρεται-κυνηγιεται-τραυματιζετια απο αλλους δισκους....ειναι μια εξηγηση.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
δισκος 5 cm ξαπλα | gianni zym | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 13-11-10 01:00 |
αναγνωριση δισκου | kanarini | Δίσκοι | 13 | 06-03-08 20:56 |
νεος δισκος..... | klaz | Δίσκοι | 76 | 30-12-05 18:29 |