|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
χθες γεννησαν τα εντλερ και αμεσως τα εφαγαν
η γεννα εγινε μια μερα μετα την εισαγωγη των ψαριων μεσα δεν υπαρχουν αλλα ψαρια παρα μονο 4 θυλικες εντλερ επισης δεν υπαεχουν ουτε φυτα ουτε αλλες κρυψωνες παρα μονο το χαλικακι κατω ανοιγω το θεμα επειδη εχω διαβασει οτι τα εντλερ δεν τρωνε τα μωρα τους ειναι καθαρα η μηπως ειναι υβριδια??? |
|
||||
|
||||
![]()
Με "γυμνό" το ενυδρείο σου δύσκολα τα πράγματα για τα μικρά... βασικά τα Endlers δεν τρώνε τα μικρά τους με την προϋπόθεση ότι το ενυδρείο είναι στημένο σωστά.
|
||||
|
||||
![]()
επειδη μεχρι τωρα οι αποψεις ηταν απολυτες στο οτι δεν τρωνε τα μωρα τους,
εσυ εχεις δει να σου τα τρωνε??? παντως με σωστο στησιμο και τα μικρα απο γκαπυ για παραδειγμα θα επιβιωναν |
|
||||
|
||||
![]()
φυσικα κ τα τρωνε αν δεν κρυφτουν καπου,ειναι ψαρια που δεν φημιζονται για τα γονεικα τους αισθηματα!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Από όσους έχουν Endlers δεν τους έχω δει να εξέφρασαν απόλυτη θέση ότι δεν τρώνε τα μικρά τους.... οπότε όχι από άποψη αλλά από εμπειρία τα Endler υπό δυσμενείς συνθήκες για τα μικρά τους θα προσπαθήσουν να τα φάνε. Ακόμα και σε σωστό στημένο ενυδρείο ένα μικρό ποσοστό του γόνου θα φαγωθεί. Παράθεση:
Σε σύγκριση όμως με τα άλλα ζωοτόκα επιβιώνει ένα πολύ μεγαλύτερο ποσοστό του γόνου. Εγώ αυτό το αποδίδω στο ότι τα Endler είναι πιο μικρόσωμα. Την μάσα κατά κύριο λόγο την κάνουν τα θηλυκά και όχι τα αρσενικά. Τα θηλυκά είναι πιο μεγαλόσωμα και λαίμαργα και έχουν κατά κάποιο τρόπο οροθετημένες περιοχές μέσα στο ενυδρείο και εάν δεν ταΐζονται σωστά θα προσπαθήσουν να φάνε και κανά μικρό. Στα άλλα ζωοτόκα Γιώργο χρειάζεσαι πολλές κρυψώνες για να επιβιώσουν τα μικρά... ενώ στα Endler και με πολύ λίγες σε μερικούς μήνες θα γεμίσει το ενυδρείο... οπότε δεν είναι το ίδιο πράγμα. Ελπίζω να βοήθησα.
|
||||
|
||||
![]()
δε μπορω να αναφερω καποιο πορισμα....αλλα ποτε δεν ειδα καποιο εντλερ -ουτε καν το μεγαλυτερο θηλυκο μου- να εχει ορεξη για καποιο νεογεννητο.
ειχα συμπερανει οτι δεν τρωνε το γονο τους γιατι αμετρητες φορες τα ενηλικα θηλυκα περνουσαν διπλα απο μωρα γεννημενα πριν λιγες ωρες και δεν εκαναν καν καποια κινηση για να τα φτασουν. σαν να μην υπηρχαν. ακομη και χωρις να τα εχω ταισει που σημαινει οτι δεν ηταν χορτατα. αυτη ειναι η δικη μου εμπειρια απο τα εντλερς. αν σε αλλους λειτουργησε διαφορετικα ή αν η δικη μου περιπτωση ηταν η εξαιρεση..δε ξερω που μπορει να οφειλεται.
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως είναι υβρίδια τα εντλεράκια σου?
...και έχουνε στωματάκι γκάπυ? ![]() |
![]() |
Tags |
endlers |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εντλερ εγκυμοσυνη... | eimaste aR21rwstoi | Ζωοτόκα | 29 | 04-05-11 11:54 |
γκαπυ ή εντλερ? | redman88 | Ζωοτόκα | 80 | 21-03-11 08:58 |
προβλημα με εντλερ? | drak7family | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 14-01-11 19:21 |
εντλερ - καροτο | manos_samos | Διατροφή | 20 | 13-11-10 21:12 |
Εντλερ + Γαριδες | gta__156 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 10 | 09-05-10 14:03 |