|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξερω αν οι θεσσαλονικεις δισκοφιλοι το γνωριζουν αλλα στο PetShop στο αεροδρομιο ο φιλος μας ο Χαρης, καταφερε,ο τυχερος, να ζευγαρωσει Δισκους. Και ειναι μες στη χαρα!
Μου ειπε οτι ζευγαρωσανε 8 φορες σε εναμιση μηνα περιπου αλλα δεν καταφεραν να τα κρατησουνε, μιας και μαθαινουν ενα βημα τη φορα. πιθανοτατα αυτη ειναι πολυ κοντα στο επιθημυτο. αν καταφερουν να ανεβουν στη μαμα, απο κει και μετα τα αλλα ειναι ευκολα σωστα? Προς το παρων ειναι κολλημενα στο τοιχωμα και ο Χαρης τα μετραει καθε λιγο! Καμια 60αρια μικρα ειναι. Οσοι θελετε θα μπορουσατε να πατε απο εκει να τα δειτε!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Απο εκει και περα ξεκινουν τα δυσκολα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εμενα 5φορες εκαναν αυγα (σε 6 μηνες) και μονο μια βγηκαν μωρα και νομιζα οτι τα πραγματα θα ειναι ποιο ευκολα αλλα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς έτσι είναι. Είναι πολλοί αυτοί που έχουν γέννες δίσκων.... Επιβιώσεις μέχρι τέλος δεν έχουν...
Για να δούμε Βασίλη τι θα κάνεις!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
(αλλα το θελω σαν τρελλος και θα το καταφερω
Βασίλη , καλή τύχη και εγώ ΝΟΝΟΣ..... |
|
|||
|
|||
![]()
αλλα για τον χαρη το βλεπω πολυ δυσκολο.με εβαλε δυο θαλασσινα μαζι στην ιδια σακουλα και μεχρι να μου τα φερουν το ενα σκοτωσε το αλλο.!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα τι εγινε με τον
![]() Εκανε τιποτα ![]() Ή ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πριν τρεις μερες που περασα απο το μαγαζι τα μωρακια υπηρχαν και ηταν κολημενα επανω στο σωμα της μαμας.Ρε παιδια σαν βδελες ηταν.Στην αρχη παραξενευτικα (δεν ξαναειδα φυσικα μωρα δισκων) που τα ειδα ετσι κολημενα πανω της.
|
||||
|
||||
![]()
Αρκετα καλο αυτο , μπραβο του
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωστε τα καταφερε, ε?
Μια απο αυτες τις μερες θα παω να τα δω. Θελω να ψωνισω κατι πραματακια.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Πήγα χθες.
Όποιος τύχει και πάει τώρα δεν θα βρεί τίποτε. Εξαυλώθηκαν. ![]() Μου είπαν πως φαγώθηκαν ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|