|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Φαντάζομαι πως η συγκεκριμένη ρυθμιση υπάρχει για την καταπολεμηση του spamming. Ωστόσο, τοσο καιρό που είμαι γραμμενος δεν μου έχει ερθει καποιο μηνυμα spam.
Μηπως γίνεται να μειωθεί ωστε να διευκολυνθεί η επικοινωνία μεταξύ των χρήστων; Π.χ. 1 ή 1,5 λεπτό νομίζω θα ήταν καλύτερα, αν όχι καθόλου αναμονη. Μια απλή προταση! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
+1 καθολου αναμονη ειναι σπαστικο να κανεις συζητηση ετσι!
|
||||
|
||||
![]()
Οντως πολυ σπστικο ειναι αυτο...
οχι οτι αν περιμενουμε αυτον τον χρονο θα γινει και κατι αλλα θα ηταν καλυτερο να μην υπηρχε η εστω στο μισο... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
tsoum θα μπορουσες να προτεινεις καλυτερη ιδεα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ή πολυ απλα να ζητηθει η μεταφορα του chatbox απο την βαση της αρχικης σελιδας στην κορυφη(Κ να ανοιχτει αναλογο θεμα που να δηλωνει την χρηση του ) ετσι ωστε τα μελη να μπορουν να επικοινωνουν αμεσα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ο χρονος αναμονης οντως ειναι σπαστικος και ειδικα αν μιλας με 2-3 ατομα την ιδια ωρα
|
|
||||
|
||||
![]()
+1000
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάρε ένα watch up
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το εχω προσεξει ποτε ως τωρα .... αλλα και παλι αν θελει καποιος να κανει chat θα το κανει μεσω πμ
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν τα pm ειναι για συζητηση τοτε τα κινητα για πιο λογο τα εχουμε ρε tsoumιδη?
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τι είναι αυτό;
![]() Παράθεση:
Σιγουρα μπορουν να χρησιμοποιηθούν αλλα προγραμματα, αλλα σκεψου οτι ο αλλος μπορει να μην το έχει ή να μην θέλει να μπλεξει με τα προγραμματα. Απο το τηλέφωνο δεν μπορείς να περιγραψεις τοσο καλα. Δεν μπορείς να στειλεις εικόνες κ σχεδια. Εμεις πάντως, μερα παρα μερα, βρισκόμαστε. Αν όχι όλοι μαζί, 2-3 ατομα για το ενα ή το αλλο θεμα. ![]() Παράθεση:
![]() ![]() Αυτό που θέλω να πώ είναι οτι εφόσον υπάρχει αυτή η δυνατότητα των pm, γιατι να μην βελτιωθεί, ωστε να γίνει πολύ πιο χρηστική με μια σχετικά ασημαντη αλλαγή;
|
||||
|
||||
![]()
εκτος απο συζητηση, δεν βολευει ουτε αν εχεις κανει αγγελια.
προσφατα ειχα 4 πμ για μια αγγελια και για να συννενοηθω περασαν 30 λεπτα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
δεν με παιρνει ο χρονος!! | papanikos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 29-09-10 14:42 |
χρονος μπουκωματος λαμπιντο | kostas82 | Malawi | 9 | 23-06-10 08:02 |
χρονοσ φωτισμου | stefapat | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 27-09-08 11:00 |
Χρονος παραμονης ψαριων σε σακουλες | χρηστος παγκαλος | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 09-03-04 22:11 |