|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά τα φώτα σας...
Έχω την Olympus Ε-400, με τον 14-42. Σήμερα μου ήρθε μια τετράδα μακρο φακους, +1, +2, +4 και +10. Έχω βιδώσει τους μακρο πάνω στον φακό και είπα να αρχίσω να βγάλω τα ψαράκια μου..... Το τι βγήκε άστα να πάνε... Πρώτα απ' όλα, τραβάει φωτογραφία μόνο από την επιλογή του πάνω δακτυλίου (σαν πάνω δακτύλιο εννοώ τον κυκλικό διακόπτη επιλογής προγραμμάτωνστο πάνω δεξιά μέρος του δώματος) για μάκρο Η εικόνα που παίρνω και οι φωτος που βγαίνουν είναι θολές. Από όση και απόσταση να είμαι... Υποτίθεται ότι πήρα αυτά τα μάκρο, για να μπορώ να βγάλω φωτογραφίες με λεπτομέρεια από πολύ κοντινή απόσταση... Σίγουρα κάνω λάθος κάπου, αλλά που... |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι δαχτυλίδια όχι φακοί
![]() Τους βίδωσες όλους ![]()
|
|||
|
|||
![]()
sorry... δακτυλίδια είναι....
και έναν έναν τους βίδωσα και όλους μαζί... εκτός από το να ακολουθήσουν την μοίρα του βολβίτη και να πάνε στον κάδο... τι άλλο μπορώ να κάνω? |
|
||||
|
||||
![]()
Για αρχή, βάλε το μικρότερο και δοκίμασε σε σταθερό αντικείμενο καλά φωτισμένο.
|
|||
|
|||
![]()
το έχω κάνει... μόνο με τον φακό, με τον φακό και το +1, με τον φακό και το +2, κοκ
να βγάλω την οποιαδήποτε λεπτομέρεια ανέφερε η περιγραφή στο σάϊτ... αδύνατον.... σίγουρα κάνω κάτι λάθος, αλλά τι...... |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά τα δαχτυλίδια, στην ουσία αυξάνουν την δυνατότητα του φακού
να εστιάσει από κοντά αλλά μειώνουν όλα τα υπόλοιπα (φωτεινότητα, κοντράστ, ...) Δοκίμασε να εστιάσεις χειροκίνητα.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φακοί για Olympus E400 | QS-Plan | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 10 | 23-01-11 11:28 |
Φυσιολογικές τιμές μακρο- και μικρο- στοιχείων | geokary | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 22-01-09 13:48 |
olympus sp550uz | sofianos7 | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 6 | 09-04-08 13:58 |
ΜΗΧΑΝΗ OLYMPUS Mju 750 | tsiko | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 0 | 12-03-08 08:45 |
την βοηθεια σας με την olympus | octania246 | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 17 | 12-12-07 12:50 |