|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα λοιπόν και πάλι...........
¶νοιξα το θέμα, όχι μόνο για να μιλήσουμε για το καινούργιο ενυδρείο που θα στηθεί, αλλά και για να γράψω την φοβερή ατάκα που άκουσα από τον γιο μου πριν λίγο............ Ανέβασα λοιπόν την γυάλα στο σπίτι, για να την πλύνω και να την ετοιμάσω για το στήσιμο. Το ενυδρείο, δεν είναι πολύ μεγάλο, είναι 200 λίτρα, και ενώ προοριζόταν για γεννήστρα, τελικώς θα μπούνε μερικοί δίσκοι σε καθαρά βιοτοπικό περιβάλλον. ![]() Η ατάκα όμως ήταν η εξής........... Μόλις με είδε ο μικρός να βγάζω το ενυδρείο από το αμάξι, μου λέει (προφανώς συνηθισμένος από το ενυδρείο που έχω στο σπίτι)......... "Μπαμπά, έφερες και ένα ΜΙΝΙ ενυδρείο!!!" ![]() ![]() ![]() Μίνι............. άκου ΜΙΝΙ.......... εντάξει, δεν είναι και τα φοβερά λίτρα, αλλά ρε παιδί μου, δεν το λες και ΜΙΝΙ.......... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ενταξει... μινι ειναι... σε συγκριση με το 2,5 μετρων που θα φτιαξουμε μολις πεσουν αρκετα χιονια.....
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωπ.............. έπεσε σύρμα βλέπω........... μιλήσατε με τον Μήτσο;;;;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δικιο εχει το παιδι!!!
![]() ![]() ![]() Ειναι μικρο για δισκους (να ζησουν ολη τη ζωη τους εκει ... καντο νηπιαγωγειο να μεγαλωνουν τα μικρα .... συντομα θα εχεις τσιλιμπουρδισματα)!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα Γιώργη!!!
Μωρέ το ξέρω.......... άλλωστε το παιδί πήρε από τον μπαμπά του........ ![]() Όπως ίσως να διάβασες πιο πάνω, υπάρχουν ήδη..... συζητήσεις..... για την κατασκευή ενός ενυδρείου 2,5 μέτρων Χ 0,60 Χ 0,70..... ![]() Στην συνέχεια το 550άρι θα γίνει........ βιοτοπική γεννήστρα, και το 200άρι λέμε για γαριδάδικο.......... ![]() ![]() ![]() Υ.Γ. Τα χαρτιά του διαζυγίου δεν ξέρω πότε θα μου έρθουν βέβαια.......... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έλα τελικώς αύριο με το άλλο το μουρλοκομείο, και βλέπουμε τι θα το κάνουμε.............
Μην διαβάζεις αποσπασματικά............ ![]() Το καλοκαίρι θα ετοιμαστεί ένα ενυδρείο 2,5 Χ 0,60 Χ 0,70 στο οποίο θα μπούνε όλοι οι δίσκοι, με sump από κάτω το οποίο θα έχει και χώρους που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως γεννήστρες. Προς το παρόν, έλεγα να ετοιμάσω το 200άρι (σκεφτόμουν πήπως το χώριζα στη μέση) και να το κάνω αυτό γεννήστρα σε πρώτη φάση. Μετά, μου ήρθε η σκέψη να το έκανα βιοτοπική γεννήστρα, αλλά κατέληξα μετά από συζήτηση, ότι θα ήταν λίγα τα λίτρα για κάτι τέτοιο καθώς θα ήταν δύσκολο να την καθαρίζω συχνά όταν θα είχαν τα ψαράκια μαζί τους οι γονείς. Έτσι, είπα να το κάνω ένα μικρό βιοτοπικό, στο οποίο θα φιλοξενηθούν 5 δίσκοι μέχρι το καλοκαίρι που θα μπορώ να ετοιμάσω το μεγάλο. Μήπως τώρα τα ανέκδοτα βγάζουν περισσότερο νόημα;;;;;;;;;;; ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πάμε λοιπόν.............. μόλις μπήκε το νεράκι στο ενυδρείο και οι δύο ρίζες............
Το νερό βέβαια θα σκουρήνει........ |
|
||||
|
||||
![]()
Καλη αρχη.Να ρωτησω κατι που μπορω να βρω ριζες σαν αυτες που εχεις στις φωτο?
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλέξη!!! [Apple snail... or not?] | Τηλέμαχος | Σαλιγκάρια | 1 | 24-10-10 00:49 |
Αλέξη; (¶ρρωστο apple snail) | Τηλέμαχος | Σαλιγκάρια | 2 | 17-09-10 13:03 |
Από τη Βιένη με αγάπη!!! | gewre | Φωτογραφίες μελών | 6 | 09-03-08 00:47 |
Ακόμη ένα ενυδρείο | tsikis | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 24-04-07 16:48 |