|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια χαρά σε όλους,
έχω το AQUADREAM 80 (90L) της AQUATLANTIS 80x30x40 Τί επιλογές έχω σε βιοτοπικά ενυδρεία; Διαφορετικά να πάω σε απλά κοινόβιο με είδη που ταιριάζουν και μου αρέσουν από διαφορετικά μέρη... |
|
|||
|
|||
![]()
θες σε μαλακο νερο που θα χρειαστεισ αντιστροφη οσμωση.?(υπαρχει και η λυση της τυρφης
θες σε βρυσης με ζωοτοκα η rainbow? η θες σκληρου που ανεβενει με προσθετα αλατια σοδες κτλ και πας σε tanganika κυριως κοχυλοψαρα!! neolambrologus multifasiatus lambrologus ocellatus κτλ?. πες μου πρωτα προς τα που κλεινεις |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βασικά θέλω να δω σαν σύνολο (αριθμός και είδη) τα ψάρια που μπορώ να βάλω σε αυτά τα λίτρα... Για να κατευθυνθώ κάπου... Προτιμώ πρώτα κάτι σε βιοτοπικό... Αν δω ότι δεν μου αρέσουν τα βιοτοπικά που μπορώ να φτιάξω (πχ μου πεις 1 ζευγάρι 1 είδους) τότε θα πάω σε κάτι σε κοινωνικό.. Γενικά θα ήθελα να έχω λίγο ποικιλία σε είδη... Και θα μου άρεσε να έχει και φυτά... Αλλά please πείτε μου όλες τις δυνατές επιλογές για να μην το μετανιώνω μετά... |
|
||||
|
||||
![]()
Aν σου αρεσουν τα καφε και μαλακά νερα αφου θες βιοτοπικο θα σου προτεινα να το κανεις βιοτοπικο με apistogramma sp2!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για τα καφέ νερά δεν ξέρω... Αλλά για πες, από ψαράκια μόνο αυτά μπαίνουν;;
πόσα περίπου σε αριθμό;; |
|
|||
|
|||
![]()
1 http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=21473
χωρις πολλα φυτα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γιατί το μικρότερο που προτείνεται για ένα είδος είναι ενυδρείο 100-120 λίτρα... Εμένα είναι 90... |
|
|||
|
|||
![]()
2 αυτα που σου ειχα προτυνει και στο αλλο θεμα μελανοταινιες pseudomugil ktl
3 γκαππυ πλατυ η εντλερ + apple snails με μπολικα φυτα και τα 2 ------------------------- ναι τα multifasiatus και τα ocellatus σιγουρα ------------------------- Για εμενα αν θες φυτα πας σε ενα κοπαδακι 6 melanotaenia praecox 8 pseudomugil furcatus ενα ζευγαρι taunderina.με νερακι βρυσης ευκολο και πανεμορφο. ας με διορθοσουν τα παιδια αν το παρακανα με τα νουμερα αλλα νομιζω εισαι οκ με τοσα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη scooby14 : 25-01-11 στις 18:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ramirezi μπορώ να βάλω; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οι preacox ειναι πολυ δραστηρια ψαρια και καλο ειναι να μπαινουν σε ενυδρεια με τουλαχιστον 1 μετρο μηκος.Επισης δεν θελουν νερο βρυσης αλλα νερο με ph γυρω στο 6,5.Ασε που 6 ατομα ισως ειναι υπερβολη σε 70-80 καθαρα λιτρα.... ![]()
|
||||||
|
||||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Και αυτο που μολις τωρα ρωτας εχει απαντηθει...
|
||||
|
||||
![]()
Συγνώμη αλλά προσπαθώ να βρω τους διάφορους συνδυασμούς και έχω ψιλομπερδευτεί
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρυσοψαράδικο - Κατασκευή κι επιλογές | SlimData | Χρυσόψαρα | 47 | 15-01-11 12:55 |
20λιτρο τι επιλογές έχω? | endymion | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 10-07-10 17:54 |
Νέο ενυδρείο - επιλογές - βοήθεια! | aquaman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 31-08-08 23:04 |
Επιλογές φόντου | Celda | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 16-12-05 20:59 |