|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια καλησπερα και καλη χρονια να εχοθμε, παντα με υγεια!!!
Γιωργος ονομαζομαι και ειμαι νεος στο hobby.. Δεν εχω ασχοληθει με ενυδρειο γλυκου νερου αλλα θα ηθελα να παω κατευθειαν σε θαλασσινου.. Προσφατα προμηθευτικα τον ακολουθο εξοπλισμο απο γνωστο καταστημα της αθηνας. Ενυδρειο Ferplast Dubai 100 (190 lt) Φιλτρο EHEIM ECCO PRO 200 Test νερου Θα ηθελα να σας ρωτησω ποσα κιλα Live Rock θα χρειαστω για τα λιτρα μου και ποσους κυκλοφορητες? Επισης θα ηθελα τα φωτα σας για ενα skimmer, διοτι εχω μπερδευτι λιγακι ![]() Για ψαρια σκεφτομαι Copperband Butterfly Fish, μου αρεσουν πολυ !!! Στο φιλτρο θα μπορουσα να αφησω τα media που εχει (mechanical & biological) η πρεπει να βαλω και carbon? Σας ευχαριστω εκ των προτερων ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου προτεινα να διαβασεις εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=24372
Τουλαχιστον σε μενα με βοηθησε και ελυσε αρκετες απο τις αποριες μου |
|
||||
|
||||
![]()
ψαξε και θα βρεις θεματα να διαβασεις πολλα, υπαρχουν φιλοι αρκετοι που φτιαχνουν θαλασσινο και ζητησαν βοηθεια.
γενικος το 2011 μπηκε με επιδημία στα αλατια !! ![]() καπου στα 20 κιλα βραχο και 2 κυκλοφοριτες με συνολικη ροη καπου στα 4000. (και 2 sunsun να παρεις με 3000 εκαστος δεν υπαρχει προβλημα) Για σκιμερ θα σου πρωτεινα το aquamedic blue το πηρα πριν κανα 2 μερες για ενα δευτερο ενυδρειο fish only που ετοιμασα, και ειναι παρα πολυ καλο και καλη ποιοτητα !! Καλο ειναι να πας σε ενα εξωτερικο φιλτρακι , να βγαλεις το εσωτερικο αν εχεις να αδειασει και λιγο ο χωρος. ΟΧΙ υλικα στο φιλτρο θαλασσινου , ΜΟΝΟ σφουγγαρια , υαλοβαμβακα, ανθρακα και ισως αντιφως αν χρειαστη . ΤΙΠΟΤΕ αλλο !!!!!! Οσο για το συγκεκριμενο ψαρι που λες καλητερα να το ξεχασεις τελειως προς το παρον , ειναι δυσκολο ψαρι και δεν προτεινετε σε νεα ενυδρεια, μετα απο παρα πολυ καιρο οταν στρωσει το ενυδρειο και αποκτισεις και την καταληλη πειρα το κουβεντιαζουμε. Καλη αρχη !!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στο να μη βάλει το ψαράκι (θα πάει από ασυτία 99%) - Στα σφουγγάρια και υαλοβάμβακα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σφουγγαρια δεν λεω γεματο το φιλτρο αλλα ενα , μετα βιας 2. Πρωσοπικα δεν εχω βαλει ποτε πολυ υαλοβαμβακα σε εξωτερικο φιλτρο , γιατι μπουκονουν ευκολα.
|
|||
|
|||
![]()
Ok opote den to va
![]() Paidia diavasa kati gia sump to xreiazomai??? Den tha valw koralia prostoparwn sto enydreio mou, to eksoteriko filtro to xreiazomai? h tha kanei th douleia to skimmer? To skimmer pou mou protineis einai se ena allo post pou eixes valei oti einai entelws athorivo? Sas euxaristw ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκεφτομαι για Betta ... 30L | goazila | Bettas | 3 | 02-09-10 18:43 |
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ NANO REEF | asteris_veroia | Nano Reef | 10 | 25-01-10 00:23 |
σκεφτομαι μονο ενυδρεια.... | calmen | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 24-09-07 13:46 |
σκεφτομαι για χαμστερακια για το μελλον... | μελινακι | ¶λλα ζώα | 3 | 23-09-07 10:37 |
σκεφτομαι..... | klaz | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 21 | 21-12-06 10:21 |