|
|
|||
|
|||
![]()
Σκέφτομαι να αγοράσω το παραπάνω.Εδώ κατέληξα.Καινούριο γυάλα,βάση και καπακι γύρο στα 750 γιουρος παίζει.Αξίζει να πάω για καινούριο η μεταχειρισμένο ?Σε αυτή τη περίπτωση τι πρέπει να προσέξω ?Στα μεταχειρισμένα τι τιμές παιζουν πανω-κάτω ?Εχει καποιος το παραπάνω ενυδρείο που να το δίνει ? Ευχαριστω.
|
|
||||
|
||||
![]()
To anubias με 500ε πολυ καλο και με γυαλινες κοντρες απο pet city !!!
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα,επειδη τα εχω και τα δυο η ποιοτητα κατασκευης δεν συγκρινεται, με το rio να ειναι πολυ καλυτερο.προσφατα στα τελη δεκεμβριου πηρα απο το καταστημα το anubias.και τα δυο φωτιστικα του εχουν προβλημα απο τις πρωτες μερες.εχω τωρα ολη τη προηγουμενη εβδομαδα τους παιρνω τηλ και με στελνει ο αννας στον καιαφα.και να σκεφτειται εκανα πανω απο 1000 χιλιομετρα για να παρω το ενυδρειο με το Ι.Χ. μου, κανοντας τοσα εξοδα.περιμενα περισσοτερα μαλλον και απογοητευτηκα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το anubias 450,το εχω κοντα εναμιση χρονο,δεν ειχα κανενα προβλημα,ενω συναδελφος μου με το ριο,αφου του καηκε μπαλαστ,τραβαγε για 3 μηνες τις μασχαλες του.Σ'εκεινον εκατσε ετσι,σε σενα αλλιως..
![]() Η αληθεια ειναι οτι εψαχνα κι εγω το μεσαιο φιλετο απο το καπακι(ως 2ο για πατεντες,ανεμιστηρακια κι elliwell για το καλοκαιρι)και δεν το βρηκα ακομη
|
|||
|
|||
![]()
εσυ μιλας για 1,5 μηνα εγω σου λεω την 3η μερα.εσυ μιλας για ενα μπαλαστ και εγω σου λεω για δυο φωτιστικα.με ρωτας απο τις 26/12 και μετα τι κανω χωρις καθολου φωτισμο στο ενυδρειο?και μιλαω σαν κατοχος και των δυο.δεν συγκρινεται η ποιοτητα μεταξυ τους και το βλεπω απο τη πρωτη μερα λειτουργιας τους.παντως εγω εαν ηταν να αγορασω ξανα anubias με τον τροπο που το πηρα και απο το καταστημα το αντιστοιχο δεν θα το ξαναεκανα.
φιλικα,Χρηστος. |
|
||||
|
||||
![]()
Οταν το πηρες δεν το τσεκαρες, μηπως το πηρες στημενο και οχι κλειστο στην κουτα ?
Εγω anubias ειχα το 1,20 και το δωσα και πηρα το 1,50, κανενα προβλημα δεν εχω και εχει πιο χοντρα τζαμια και γυαλινες κοντρες !!! Τα πλαστικα του μονο ειναι πιο λεπτα απο του rio αλλα εμενα δε με ενοχλει !!! Παλαιοτερα ειχα και rio γι αυτο μπορω και συγκρινω !!! |
|
||||
|
||||
![]()
Βαλτε ενα λινκ να δουμε και εμεις τα anubias.
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
επισης εχει 4 λαμπες t5 και οχι 3. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
2 pleco gibicepps σε ενυδρειο RIO400 μπορουν? | ΑΚΗΣ_ΧΑΝΙΑ | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 1 | 09-02-09 17:17 |
DIY καπακι για RIO400 | jimfytakis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 04-07-08 18:49 |
RIO400 fish-only... | Apostolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 18 | 31-08-06 15:50 |
Ερώτηση για κατόχους RIO400 ? | Johnkokk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 11-01-05 11:44 |