|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω έναν αστακό περίπου 2 μήνες και δεν έχει αλλάξει καβούκι ή τουλάχιστον εγώ δεν είδα κάτι? Υπάρχει περίπτωση να άλλαξε κι αυτό που έβγαλε να το έχει φάει?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και μερικές φωτογραφίες
|
|
|||
|
|||
![]()
Ο αστακος σου μοιαζει με θηλυκο Procambarus allenii και τις απαιτησεις του αν θες μπορεις να τις δεις εδω: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=34724
Η εκδυση ειναι πιο συχνη στο πρωτο διαστημα της ζωης τους και οσο μεγαλωνουν γινονται πιο αραια τα διαστηματα. Δεν αλλαζουν τοσο συχνα κελυφος οπως οι γαριδες και αυτο εξαρταται και απο αλλους παραγοντες, οπως η θερμοκρασια,η φαση αναπαραγωγης, η ποιοτητα του νερου , οι φασεις της σεληνης και πολλα αλλα. Πιθανον λοιπον ο αστακος σου να μην εχει αλλαξει ακομα κελυφος. Επισης πιθανον να αλλαξε χωρις να το αντιληφθεις και να το εφαγε. Δοστου κρυψωνες , ειναι κρισιμο για αυτα τα ειδη για να νοιωθουν ασφαλεια. |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω μέσα ένα καράβι που μπαίνει εκεί.
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί δε βάζεις φυσικό χαλίκι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι εννοείς με το (φυσικο χαλίκι)
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αστακός | GIAN_NIKOLA | Αστακοί - Καραβίδες - Καβούρια | 1 | 10-03-10 23:51 |
Δωρο Αστακός... | aaaooll | Αστακοί - Καραβίδες - Καβούρια | 14 | 02-02-09 21:53 |
Πτώση ΚΗ και ασταθές ΡΗ. | nikman | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 15 | 23-03-07 20:35 |
Ο αστακός γέννησε | AXEL | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 12-03-07 22:07 |
Αστακός | AXEL | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 19-01-07 15:20 |