|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον αν τελικα δεν βρω μεταχειρισμενο σε νορμαλ τιμη.. (οχι το μεταχειρισμενο 60 ευρω και το νεο 65...!!! ) τεσπα..
αν δεν βρω οπως ειπα σκεφτομαι μερικα απο αυτα.. Fluval 205 που ειναι ετοιμο με υλικα στα 73 ευρω To ''κλασσικο SUN SUN'' που ειναι ετοιμο χωρις υλικα 42 ευρω EHEIM 2213 (μπορω να το παρω και ετσι?) με βανακια κανει 72,34 http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1949 αλλα ετσι... http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1254 συν αυτο εδω... http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1337 βγαινει στα : 60,55 .. γιατι εχει αυτην την διαφορα? τεσπα.. και αυτο χωρις εξοπλισμο και υλικα... εχω κολλησει και δεν θελω να κανω βιαστικη κινηση... καθε συμβουλη δεκτη... εννοειται και γνωμες για αλλα φιλτρα... (elite,sachem marathon.. κ.α.) ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Το ''κλασσικο SUN SUN'' κάνει 41, όχι 42, χε χε
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() απο θορυβο? γιατι το χω σε υπνοδωματιο το ενυδρειο
|
||||
|
||||
![]()
Σε τι ενυδρειο θα μπει ;;;;
Γνωμη μου ...κινεζακι για μικρο , γερμανακι για μεσαιο και ιταλακι για μεγαλο !!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτο που γραφω στο προφιλ μου.. δεν το ανεφερα γιατι ολα εχουν ρυθμιστη ροης (η σχεδον ολα.. Κωστα το Κινεζακι εχει? ) οποτε δεν με νοιαζει τι ροη θα εχει.. ειναι 61.31.44 ------------------------- νομιζα εκανε 41,33 λαθος μου... απαντησε μου και αυτο για την ροη κ τον θορυβο..
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη achisael : 29-12-10 στις 18:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
το κινεζακι το έχω και εγώ στο δωμάτιο.... από θόρυβο σχεδόν καθόλου.... η φιλτροπλατη που είχα περισσότερο έκανε.... ρυθμιστή ροής όχι δεν έχει...
|
|
|||
|
|||
![]()
Θόρυβο δεν κάνει, αλλά ποιός σου είπε ότι όλα έχουν ρυθμιστή ροής?? Τα περισσότερα δεν έχουν.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Δεν κάνει περισσότερο θόρυβο από τ' άλλα, μπορεί και λιγότερο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
60 σου βγαινει γιατι βαζεις ενα διπλο βανακι. ![]() Δεν εχει υλικα αλλα γιατι λες οτι δεν εχει εξολισμο? Εχει μπαστουνια spraybar, κανονικα. Μονο υλικα θελει για να λειτουργησει.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν λεω οτι δεν εχει εξοπλισμο.. σαν στανταρ εχω το Κινεζακι που εχει τα παντα απο εξοπλισμο μεσα.. (μπαστουνια,βανακια,σπρειμπαρ..) δεν το διευκρινησα μαλλον... οτι εχει σπρειμπαρ οκ.. αλλα πρεπει να το αγορασεις εξτρα..
|
||||
|
||||
![]()
σαν ποιοτητα το κινεζακι? ποιοτητα υλικων , τα πλαστικα γερα η μημουαπτου κλπ?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν αγοραζεις εξτρα το σπρευμπαρ, Το εχει ηδη. Τα βανακια ειναι 2. Απλα ειναι διπλα αποσπωμενα. Αυτο ειναι ΕΝΑ διπλο αποσπωμενο βανακι http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1337 Εμενα με ενδιαφερει ενα φιλτρο να μου κανει σωστη φιλτρανση, να μην ειναι ψευτικο και να εχει χαμηλη καταναλωση (αφου λειτουργει 24/24 ολο το χρονο). Αν μου ψηνει και καφε αλλα δεν μου κανει αυτα που θελω, δεν το χρειαζομαι
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συμφωνω σε αυτα που ειπες ολα.. για το eheim γιατι τοτε λενε οτι δεν εχει το spraybar μεσα.. αν το εχει.. οκ.. γι αυτο ρωταω δεν τα εξηγουν αναλυτικα τι εχει η καθε συσκευασια μεσα.. (ο κωστας π.χ. μου ειπε οτι τα υλικα για το fluval δεν φτανουν ξκαι οτι θελω και αλλα..) 18 βατ που καει δεν ειναι και λιγα δηλαδη την μερα 432βατ * 30 μερες = 12,96kw ...
|
||||
|
||||
![]()
Κατ'αρχην για ποσα λιτρα ενυδρειο μιλαμε και με τι ψαρια?
Τα classic ειναι γενικως φιλτρα χαμηλης ροη σε σχεση την χωρητικοτητα τους η οποια θα μπορουσε να καλυψει μεγαλυτερο ενυδρειο απο αλλα φιλτρα.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αυτό που έχουμε πει σε άλλα ποστ, είναι ότι το sun sun έχει ένα πιο πλήρες και λειτουργικό/εύχρηστο σετ εισόδου-εξόδου του νερού στο ενυδρείο. Ανάλογης λειτουργικότητας κι ευχρηστίας σετ, έχει και η eheim, τα πουλάει όμως εξτρά σαν installation sets και κοστίζουν 18 + 17 = 35 ευρώ. Ίσως οι φωτό σε βοηθήσουν να καταλάβεις καλύτερα: eheim σειράς classic με τα λάστιχα και τα μπαστούνια που περιλαμβάνονται στη συσκευασία και στην 2η φωτό το spraybar που παρέχεται: eheim installation sets 1+2 (πωλούνται προαιρετικά προς 18 + 17 = 35 ευρώ): Εξωτερικό φίλτρο sun sun με τα μπαστούνια εισόδου-εξόδου που περιέχονται στην συσκευασία: |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοηθεια για επιλογη διαχυτη co2 | skamanakos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 28-11-10 10:09 |
Βοηθεια για επιλογη moss | oko | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 03-05-10 04:00 |
Βοηθεια για επιλογη ψαροσυνθεσης | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 10-01-10 23:31 |
ειμαι ακομη μπερδεμενος στην επιλογη φωτιστικου | panoscorfu | Φωτισμός | 5 | 26-11-09 18:30 |
την βοηθεια σας στην επιλογη ενυδρειου | panoscorfu | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 21-04-08 21:13 |