|
|
||||
|
||||
![]()
Καταρχας χρονια πολλα σε ολους κ καλες γιορτες.Ειπα λοιπον κ γω να ξεκινησω ενα μικρο ενυδρειο συγκεκριμενα το moby dick 25l κ να βαλω μεσα 7-8 καρδιναλιους που μου αρεσουν απιστευτα μιας κ στο μεγαλο καραδοκουν τα σκαλαρια!μπολιασα λοιπον το φιλτρο,εβαλα νερο απτο μεγαλο το ενυδρειο κ τους εβαλα μεσα.μεχρι εδω καλα,απο προχθες αρχισα να μαζευω ψοφιους κ σε μετρησεις που εκανα βρηκα οτι υπαρχει αμμωνια στο νεο!το αιτιο ειναι οτι το παλιο χαλικι που ειχα δεν το ξεπλυνα καλα απο προηγουμενη χρηση σε αλλο ενυδρειο που ειχε αμμωνια κ μαλλον μεταφερθηκε στο νεο.αυτο που με προβληματιζει ειναι γιατι δεν πετυχε η βιολογια,επισης το εσωτερικο φιλτρο του ειναι πανω στο καπακι κ ειναι τριων σταδιων κ εχω βαλει απο κει που φερνει το νερο το φιλτρο τις βιομπαλες κ μετα μπλε σφουγγαρι.ειναι σωστο ετσι;υπενθυμιζω οτι επειτα απο τις πρωτες απωλειες ξεπλυνα το χαλικι κ μετα μηδενιστηκε η αμμωνια μετα απο σημερινο θανατο ξαναεχω παλι λιγη αμμωνια.τι παιζει κ τι πρεπει να κανω;;; Υ.Γ το μεγαλο μου ενυδρειο δεν εχει καθολου αμμωνια σε επανειλημμενες μετρησεις κ ουτε ειχα ποτε,το λεω γιατι πολυ λογικα αυτο ειναι το πρωτο που θα σκεφτητε κ με το δικιο σας
|
|||
|
|||
![]()
Οταν λες μπολιασες το φιλτρο ,δηλαδη τι εκανες?
|
|||
|
|||
![]()
και εγω ειχα δοκιμασει να μπολιασω ενα 25λιτρο απο το μεγαλο μου και δεν ειχε πετυχει ο λογος μαλλον οτι στο μεγαλο υπαρχουν ποσοτητες απο νιτρωδη και νιτρικα που δεν μπορει να τα "διαχηριστει το μικρο"
|
|
||||
|
||||
![]()
Εβαλα λιγο απο τον υαλοβαμβακα με την μακα που εχει κ βιομπαλες απο το μεγαλο το φιλτρο.
------------------------- αν ισχυει αυτο τοτε τι γινεται;;;στρωσιμο απτην αρχη;;;δεν θαντεξω να περιμενω παλι 2μηνες!!!
ΓΗΡΑΣΚΩ ΑΕΙ ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΟΣ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnbaz : 25-12-10 στις 21:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τα εβαλα και την επομενη μερα δεν ειχε καθολου αμωνια και το φιλτρο απο τοτε τρεχει ρολοι |
|
||||
|
||||
![]()
Ποσο κοστιζουν αυτα;
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
help με το μπολιασμα... | taspan78 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 16-04-10 12:40 |
μπολιασμα? | olshka | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 21-04-08 08:32 |
Μπολιασμα | jimfytakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 22 | 17-05-07 09:13 |
Μπολιασμα? | Varavas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 02-04-07 08:06 |
μπολιασμα απετυχε? | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 25-01-07 20:19 |