|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα!
Ηθελα να ρωτησω,αν βαλω περισσοτερη ποσοτητα βακτηριδιων απο αυτη που λεει το μπουκαλακι θα εχω προβλημα?Γιατι λεει 5ml για 38 λιτρα και το καπακι του δεν ξερω ποσα ml ειναι για να το μετρησω.. Ευχαριστω! |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειμαι σιγουρος οτι δουλευουν καν τα "βακτηρια" που ειναι σε μπουκαλακια ... θα σου ελεγα να βαλεις μπολι!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ κι εγώ.....
|
|
||||
|
||||
![]()
εμενα μου δουλεψαν
ακολουθησα πιστα τις οδηγιες που μου ειπαν στο pet shop γιατι αλλιως δεν θα επιαναν εμενα μου εδωσαν το filterstart red της JBL το εριξα ολο μεσα
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρειο μου ειναι στρωμενο,απλα αυριο θα κανω αλλαγη νερου και θελω να προσθεσω λιγα βακτηρια...το ενυδρειο τρεχει 2 μηνες..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
βακτηρια.
|
||||
|
||||
![]()
Όταν λες σου δούλεψαν, εννοείς ότι με την προσθήκη ψαριών δεν σου ανέβασαν αμμωνία?
|
||||
|
||||
![]()
ουτε κααααν
![]() αχαααα τωρα κτλβα γιατι μιλας καταρχας θα ξεπληνεις το φιλτρο σου σε νερο ενυδρειου για να μην χαθουν τα βακτηρια και μετα θα ακολουθησεις πιστα τις οδηγιες που γραφει το μπουκαλακι σου θα βαλεις νερο αντιχλωριο κλπ κ στ τελος αυτο
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα με βακτηρια? | gkrokidis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 17-02-10 17:16 |
βακτηρια | dimis_george | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 28-01-10 09:50 |
βακτηρια | anestoudis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 10-12-09 11:50 |
βακτηρια | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 01-01-08 22:25 |
tetra ζωντανα βακτηρια?? | alan boy | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 05-07-07 10:41 |