|
|
|||
|
|||
![]()
Γειας σας . Θα ηθελα να ρωτησω αν το εχει παρει καποιος το συγκεκριμενο φιλτρο να μας πει την γνωμη του.(θορυβο αντοχη κτλ) Θελω να ξεφυγω λιγο απο τα eheim για να δω και καμια διαφορα. Ευχαριστω.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ειναι πολυ καλα φιλτρα και αθορυβα... και το εχω κοντα 1χρ. και δεν ειχα προβλημα ποτε....
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ έχω το 205 που είναι απλά λίγο πιο μικρό κ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
Κ φυσικά αθόρυβο. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Eπισεις το θεωρειτε υπερβολη να το βαλω (FLUVAL 305) στο 120 αρι μου με αλλο ενα EHEIM 2215.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μου φαινεται οτι θα γίνει πλυντήριο.
Τι ψάρια έχεις; |
|
|||
|
|||
![]()
Exω 20 νεον τετρα 5 αρλεκινους 3 κονγκο τετρα 3 χοιρες τετρα 5 red cherry,1 pleko .Eπειδη το εχω φορτωσει το κανω. Επισεις εχω βλεψεις για
κανα 240-300αριοποτε να παρω μονο γυαλα |
|
||||
|
||||
![]()
Το fluval έχει ρύθμιση ροής, οπότε θα είσαι ΟΚ.
|
||||
|
||||
![]()
Φιλαρακο εχω 2 305 στο ενυδρειο μου και εκτος του οτι δεν ακουγετε τιποτα οπως ειπε και ο φιλος παραπανω εχει εναν μοχλο που ρυθμιζεις οσο θελεις την ροη.Το μονο που του λειπει ειναι η φλογερα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Διαφωνώ ώς προς την ακουστική του θέματος!
Έναν ελαφρύ αλλά αισθητό βόμβο τον έχουν... (το δικό μου είναι το 405) Εκείνο που δε μου άρεσε επίσης είνα τα χοντρά λάστιχα εισόδου εξόδου με αποτέλεσμα να μη κλείνει το πίσω φλάπ του RIO 240.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
FLUVAL 305 | giagligian | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 02-03-10 13:30 |
Fluval 205 vs 305 | pipis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 15-03-09 13:23 |
Fluval 205 | Filotas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 28-02-09 21:53 |
fluval 205/305 | pipis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 09-02-08 03:06 |
Fluval 305 | mindlord | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 11-01-08 23:18 |