|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φίλτρανση Σκίμμερ κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχει κανεις δοκιμασει η ειναι κατοχος των συγκεκριμενων skimmer boyu (DG-2524 και DG-1524 )
Eντυπωσεις ?? Ειναι αξιοπιστα ??? φενονται καλα και τα εχω βρει στο ebay σε δελεαστικη τιμη ! Εχω ενα TMC v2 400 αλλα δεν εχω αντλια και προκειμενου λεω να αγορασω αντλια να επερνα ας πουμε το DG-1524 που εχει και την venturi αντλια του. Aλλωστε φενεται η ιδια κοψια με το TMC ........ τι χειροτερο μπορει να εχει ??
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Tωρα αν εσπασε ο αξονας δεν σημαίνει οτι θα σπαει σε ολα, και ενοειτε οτι πληρωνεις περνεις .....απλα ρωταω κατα ποσο αξιζει το boyu γιατι με το ματι οπως το κόβω δεν φενεται κακο σαν κατασκευη.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πλατη σε boyu 240 | gleboukas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 29-10-10 00:15 |
Απορίες για Boyu TL-550 | aura | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 24-10-10 08:53 |
Ενυδρεία BOYU??? | arkoujohn | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 18-04-08 21:33 |
Επισκευή BOYU 100L | caverman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 02-07-07 11:04 |