|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
σε λίγες μέρες έρχεται το ενυδρείο 650 λίτρα που θα είναι το νταμάρι μου και δεν ξέρω τι να βάλω μέσα! για πείτε κανέναν συνδυασμό φωτιά από την λίστα του μανθου ! θελω διάφορα χρώματα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε psedotropheus aurora χαρεμακι.
labidochromis χαρεμι Psedotropheus acei white tail. Foto απο aurora. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτά τα έχω σε μικρότερα ενυδρεία ! labidochromis χαρεμι Psedotropheus acei white tail. ------------------------- Παράθεση:
για φτιάξεμαι ρε δημήτρη ! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη theodarras : 12-11-10 στις 19:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε μελανοταινιες ρε κοροιδο για να δεις τι σημαινει χρωμα...
![]() Σε 650 λιτρα θα δεις κοπαδιασμα και χρωματα που θα χασεις την μπαλα... Και με νερο βρυσης και με φυτακια-πετρες-ξυλα! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αυτα εχω βαλει εγω στο δικο μου που ηθελα χρωμα και κινηση... δες και διαλεξε....
Metriaclima estherae Labidochromis "Hongi Red Top Kimpuma" Pseudotropheus socolofi Gephyrochromis moorii "Yellow-Tailed Violet Cichlid" Labidochromis Caeruleus Yellow , Pseudotropheus Acei 'white tail'(Ngara) Iodotropheus sprengerae Metriaclima greshakei Red Top Ice Blue alpino
|
||||
|
||||
![]()
πολύ ωραία αλλά μήπως είναι πολλά για ένα ενυδρείο ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ριξε ενα ματι εδω... http://members.optushome.com.au/rain...hes/Melano.htm
Οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε.
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν θελεις μαλαουι θα μπορεις να φτιαξεις και ενα ομορφο τανκανιγκα...
με φροντοζα και 1-2 ειδη ακομα σε πιο μικρα...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν σε 650 λιτρα δεν μπορεις να βαλεις μερικα χαρεμια τοτε απορω πως ζουνε στη λιμνη....τα ψαρια
![]() ![]() ![]() Σιγουρα θα ακουσεις πολλα και πιθανοτατα εγω να το εχω παρακανει αν και μεχρι τωρα ζω το ονειρο μου χωρις κανενα προβλημα ελπιζω να μην καταληξεις σε 650 λιτρα να βαζεις 2 χαρεμια αντε 3 με δυσκολια... εγω παντως σου προτεινω να κλεισεις τ αυτια σου ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Η επιλογη ειναι δική σου.... ps τα rainbow ειναι φανταστικά ψαράκια . . . ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
κοίτα το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα βάλω 2 - 3 χαρεμακια! αλλά 8 χαρέμια σε 400 λίτρα ε κάπως μου φαίνονται πολλά 30 με 40 ψάρια!
|
|
||||
|
||||
![]()
Glossolepis incisus 9E
Melanotaenia Boesemani 8E Μelanotaenia herbertaxelrodi 8E |
|
||||
|
||||
![]()
Aν ειναι καθαρα τα ψαρακια οι τιμες αυτες ειναι καλες!
Απλα σε αυτη την τιμη εχεις απαιτηση τα ψαρια να ειναι κοντα -ή ηδη- ενηλικα.
|
||||
|
||||
![]()
από εκεί που πήρα την τιμή έχω ακούσει τα καλύτερα για τα ψάρια που φέρνει.
8 χ Glossolepis incisus 9 = 72 12 χ Melanotaenia Boesemani 8 = 96 10 χ Μelanotaenia herbertaxelrodi 8 = 80 συνολο 248 ευρώ μου ήρθε κάπως! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- υπεροχα ψαρια αυτα που λες παντος!!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giannisqq : 13-11-10 στις 15:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Θοδωρη αν το δεις ως συνολο εφαπαξ,ναι ειναι πολλα τα λεφτα...Αλλα 650 λιτρα ειναι αυτα και βαζεις ενα ειδος ψαριων που δεν ειναι και τοσο κοινα ωστε να εχουν πεσει τοσο οι τιμες.
Αλλου μπορεις να μην πληρωσεις τοσα αλλα αξιζει για να γλιτωσεις καμια 80-100 ευρω να παρεις αλλα αντι αλλων? Στον Μανθο τουλαχιστον ξερεις τι περνεις δεδομενα!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
....αντε καλα βαλε δισκους τοτε(2-3-5...) ![]() μεγαλο καραβι->μεγαλες φουρτουνες ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αυτό αν το είπες ξανά πες το!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
40 Λίτρα.. τι να βάλω?? | Kotsos | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 15-06-09 09:25 |
Παρουσίαση Malawi 240 λίτρα | Yannis_K | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 20 | 25-03-09 13:01 |
Malawi 120 λίτρα | zagorakis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 21 | 07-06-08 11:14 |
Τί μπορώ να βάλω σε 54 λίτρα; | g4x4 | Malawi | 17 | 14-05-08 01:50 |
105 λίτρα είναι τι να βάλω? | zagorakis | Malawi | 52 | 07-05-08 16:46 |