|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα παιδια εχω ενα ενυδρειο 72 λιτρα στο οποιο εχω μεσα ενα ζευγαρι bolivian ram και δυο pleco δεν γνωριζω αν ειναι αρσενικο , θυλικο τελος παντων το προβλημα τωρα ειναι το εξης εχω παρει ενα ενυδρειο 300 καθαρα λιτρα ειμαι αναμεσα σε αμερικη και αφρικη τι απο τα δυο λετε? Απο την μια λεω να το φτιαξω για αφρικανικες κιχλιδες αλλα δεν μου αρεσει και πολυ η ιδεα τις πετρας μεσα στο ενυδρειο περισοτερο τα φυτεμένα μου αρεσουν με κλαδια και διαφορα αλλα μεσα. Ψαρια που θα ήθελα να βάλω μεσα ας πουμε ειναι electric blue ram , ramirezi ,φυσικά το ζευγαράκι μου τα bolivian ram κατι αλλο που να ταιριαζει μεσα?Αλλες ιδεες και απο αφρικη?
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Φυτεμένο Αμερικάνικο με χίλια, όλα αυτά που προανέφερες, συν σκαλάρια και ροδόστομους, παράδεισος.
Μακρυά από τα νταμαροκοτρωνοκατσάβραχα, δες τι ανάπτυξη έχει η κάθε ήπειρος και αποφάσισε... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν εισαι διατεθημενος να μπλεκεις με οσμωση στα πολλα λιτρα με τις αλλαγες νερου που θα χρειαζονται εβδομαδιαιως ορμα αμερικη.Παντως και σε νταμαρι να πας καμια βαλσινερια και καμια ανουμπια μπορουν να ομορφηνουν το τοπιο για να μην ειναι εντελως αχρωμο!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ταλαιπωρία η αμερική.Οσμώσεις κακό.Αφρική με νερό βρύσης και καθάρισες!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια με βλέπω για αφρικη μεριά μετα απο πολλες ωρες συζήτησης με πολυ εμπειρο χομπίστα φιλο μου μου εδωσε να καταλάβω οτι δεν θα οφελήσει σε τιποτα η τυρανία που θα τραβήξω με την αμερική λογο του προβλήματος του νερου εδω στο νησι και τον χρημάτων που θα ξοδέψω οποτε να περιμένεται κάποια διαφορετική προσέγγιση βιότοπου για τις αφρικανες μου λογο τις αγάπης που έχω στις αμερικανικες κιχλίδες και τον βιότοπο οπου μένουν θα ανεβάσω φοτο απο εβδομάδα για να ακούσω απόψεις..
|
||||
|
||||
![]()
επειδη δεν ειναι ξεκαθαρη η ταξινομηση του θεματος σε μια κατηγορια και επειδη δεν θα βρει καποιος ειτε Αμερικανακι ειναι ειτε Ζουλου
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() η εκθεση ερχετε και θα δεις τι θα πει νταμαρι
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Και δεν αμφισβήτησα ποτέ την ομορφιά των αφρικάνικων ψαριών, μόνο τα ξερά πετροντάμαρά σας. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η Ν. Αμερικη θελει κοτσια
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δίσκοι βασιλιάδες τον ενυδρείων και τέλος !!
![]() ![]() ![]() +1000 ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Λύσεις για φυτεμένο υπάρχουν και για αφρικάνικο, όπως είναι ενυδρείο δυτικής αφρικής.
Όμως έχω την εντύπωση οτι αποφάσισες ήδη όσον αφορά την ιχθυοσύνθεση, οπότε ο δρόμος είναι γνωστός (Α/Ο). |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κουνελοψαρο Απο Αφρικη....!!!! | malawi | Malawi | 5 | 11-08-06 10:40 |
κεντρικη αμερικη | Giwrgos23 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 4 | 17-04-06 00:56 |