|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Στο σπίτι που έχω μετακομίσει πρόσφατα (προ 3μήνου), ενώ είναι μεγάλο, είναι τελείως παράξενα σχεδιασμένο. Το ενυδρείο το έχω τώρα σε ένα χώρο που για να το δεις θα πρέπει να πας μόνο γι'αυτό το λόγο... Θα το προτιμούσα κάπου αλλού, όπως στο σαλόνι. Το θέμα είναι οτι ο μόνος διαθέσιμος χώρος (χωρίς να γίνουν δραστικές αλλαγές, είμαι και στο νοίκι...) είναι σε απόσταση περίπου 70 εκατοστά δίπλα απο το τζάκι που, ανάλογα και το κρύο που θα κάνει εδώ το χειμώνα, πιστεύω θα το ανάβω...
Είναι παράτολμο να το δοκιμάσω; θα στηθεί fish only με ιδανική θερμοκρασία 26-28 βαθμούς... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν το πιστευω! βρικες χωρο για το τερατακι σου? εκει να το βαλεις να το βλεπω ευκολα! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() παρε με τηλ να βοηθησω αν θες!
|
||||
|
||||
![]()
μηηηηηηηηη! γιαντα ανε μεθυσουμε κανα βραδυ θωρω να μπλεκεις το αντιχλωριο με την ρακι!!! .................................................. .................................................. ..................................περα απο την πλακα...ισως εαν φτιαξεις ενα Τ αναποδο ωστε να μπει αναμεσα στο ενυδρειο και στο τζακι να κοβει την ζεστη που ουτοσι αλλως ειναι τοπικη!
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχχαχα αντιχλώριο μη φοβάσαι, δεν θα χρειάζομαι ελέω Α/Ο (που πρέπει να πάρω) , το πολύ πολύ να πιούμε κανένα bufferακι
![]() Αυτό με το ανάποδο Τ που λες, απο τι υλικό το σκέφτηκες; |
|
|||
|
|||
![]()
Αν είναι πολλά τα λίτρα, μεγάλος ο χώρος του σαλονιού, και η εστία δεν κοιτάει προς το ενυδρείο δε θα έχεις απολύτως κανένα πρόβλημα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν ειναι 20-30 λιτρα το ενυδρειο δεν θα εχεις προβλημα!...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Απο ξυλο...φυσικα! μωρε φιλαγε τα ρουχα σου να χεις τα μανταλακια! Με μια βαρια βαση θα μπορουσε να ναι και πολυ καλο σταντ για τα εργαλεια του τζακιου!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|