|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή έιμαστε πιο πολλοί αυτοί με ψάρια της λίμνης Malawi
![]() είπα να αντιγράψω το ποστ του καλού μου φίλου και μοντ για την λίμνη Malawi "κατά καιρούς αναζητούμε κάποια είδη στα μαγαζιά και δεν τα βρίσκουμε, θέλετε να πούμε εδώ τι έχει ο καθένας στα ενυδρεία του? για να ξέρουμε ποιος θα μπορούσε ίσως να μας προμηθεύσει αναπαραγωγές του?"
|
||||
|
||||
![]() ![]() Labidochromis caeruleus sp. "yellow" Melanochromis maingano Metriaclima greshakei |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Με αναπαραγωγές:
Iodotropheus sprengerae - Rusty Cichlid Pseudotropheus (πρώην Melanochromis) cyaneorhabdos – Maingano Labidochromis caeruleus - Yellow Ενήλικα αλλά χωρίς αναπαραγωγές: Metriaclima greshakei - Ice blue (αν τα έχει κάποιος φίλος και έχει αναπαραγωγή ας μας το πει ![]() Πιτσιρικάδα: Cyrtocara moorii (μικρά ακόμα) Metriaclima pulpican - Kingsizei (μικρά ακόμα)
|
||||
|
||||
![]()
τωρα ξεκινω με μικρουλια:
Pseudotropheus elongatus mpanga Iodotropheus sprengerae Labidochromis caeruleus
|
||||
|
||||
![]()
Labidochromis Caeruleus
Melanochromis Cyaneorhabdos (Maingano) Και τα δύο με αρκετές αναπαραγωγές. Είμαι σε φάση "διάλυσης" μιας και θα το γυρίσω σε αλμυρό ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
lambidoxromis 4 sokolofi προσεχος.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
pseudotropheus saulosi, pseudotropheus acei Ngara (white tail), pseudotropheus socolofi
|
||||
|
||||
![]()
Εγω μάλλον cynotilapia afra κάποια ποικιλία (απροσδιόριστο ακόμα). 5 μικρά είναι, οπότε για αναπαραγωγές έχουμε λίγο καιρο ακόμα
![]() Προσεχώς pseudotropheus acei "Ngara". Είδα δυο τρεις που είχαν, οπότε αμα υπάρχουν αναπαραγωγές θα προτιμούσα τα υγιη ψάρια τον συνομπίστων παρά τα αμφιβόλλου "ποιότητας" του πετ. ![]() Υπάρχει και μια πιθανότητα για melanochromis auratus αν κ δεν είμαι σίγουρος ακόμα. |
|
||||
|
||||
![]()
για να επαναφερουμε το θεμα του lingistis στην επιφανεια
με τα ψαρακια μου elongatus mpanka demasoni protomelas taeniolatus socolofi labidochromis sp. mbamba |
|
||||
|
||||
![]()
Pseudotropheus saulosi
|
|
||||
|
||||
![]()
Pseudotropheus demasoni
![]()
|
||||
|
||||
![]()
7 Labidochromis electric yellow 1 μηνών...
|
||||
|
||||
![]()
Update:
1) Cyrtocara Moorii 2) Labidochromis caeruleus (Lion's Cove I) 3) Labidochromis sp. "Hongi" (SRT) - (Red Top Kimpuma) 4) Melanochromis/Pseudotropheus Cyanerhabdos (Maingano) 5) Pseudotropheus sp. "Acei" (Ngara) - Ngara White Tail 6) Pseudotropheus Socolofi ...νομίζω πως δεν εχω ξεχάσει κατι. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Labidochromis Caeruleus
Pseudotropheus sp. "Acei" (Msuli) Metriaclima estherae (Red) Pseudotropheus demasoni Pseudotropheus flavus |
|
||||
|
||||
![]()
Labidochromis Caeruleus
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Pseudotropheus saulosi
|
|
|||
|
|||
![]()
Labidochromis Caeruleus
Pseudotropheus ndumbi red top |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποια είδη από Τανγκανίκα φιλοξενείτε? | Κλεόβουλος | Tanganyika | 94 | 01-06-18 21:33 |
Ποια apple snail τρεφονται με φυτα και ποια οχι | kingrim | Σαλιγκάρια | 2 | 20-05-10 16:52 |
ΠΟΙΑ ΨΑΡΙΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΑ? | NIKOL_GOUV | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 01-10-09 20:45 |
ποια ειναι αρσενικα και ποια θυληκα labidochromis sp yellow? | gramm.n | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 28-05-09 13:14 |
Ποια ψαρια θελουν μαλακο και ποια σκληρο νερο? | dr_yianni | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 07-09-06 15:04 |