|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από ένα ατύχημα κατά την διάρκεια του καλοκαιριού έχασα όλα τα ψάρια που είχα στο ενυδρείο μου (460 λίτρα).
Κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει διάφορα είδη mbuna και haps και τελευταία είχα labidos, Pseudotropheus sp. “Acei” και Iodotropheus sprengerae. Έχοντας ως δεδομένο ότι δεν θέλω να αλλάξω την διακόσμηση με το νταμάρι τι θα προτείνατε για να αλλάξω setup ; Κάτι σε Tanganyika ίσως ή πάλι σε Malawi ; Να μη μιλάμε όμως μόνο θεωρητικά αλλά για ψάρια που θα μπορέσω να βρω στην αγορά ή σε συγχομπίστες ! |
|
|||
|
|||
![]()
Tropheus ίσως;
|
|
||||
|
||||
![]()
θα ελεγα να μεινεις στα mbuna και να δοκιμαζες να φτιαξεις ενα set up
με.... Pseudotrotheus zebras red Melanochromis cyaneorhabdos Labidochromis hongi kimpuma
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ισως οχι αλλα κι εγω τα ειχα, που μενω σε νησι....
μην τα θελουμε τα ψαρια να μας περιμενουν εξω απο το σπιτι μας... ![]() ![]() ενα τηλ. σε μαγαζι της αθηνας, ενα δεμα και στο σπιτι σου.... ![]() ![]() σου ειπα αυτα τα ψαρια γιατι ειναι πολυ ομορφα και σαν συμπεριφορες και σαν εμφανιση... τα ειχα και ξερω... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο στα μαγαζιά της επαρχίας μας δύσκολα θα βρεις κάτι άλλο εκτός απο λαμπίντο (μερικά είναι και υβρίδια)και Ps.zebra.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
setup Τανγκανίκας | theodoros | Tanganyika | 40 | 07-08-10 12:05 |
Βοηθεια με setup | Foveras | Malawi | 17 | 08-01-10 20:26 |
Νik25 -650 λίτρα ολοκαίνουριο setup | Nik25 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 31 | 09-03-09 11:13 |
SETUP απο την αρχη | gaitan_chris | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 12-11-08 13:15 |
Αλλαγη setup | petros | Bettas | 3 | 14-06-07 00:43 |