|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα είδα πρώτη φορά αυγά, αλλά το χρώμα τους δε νομίζω ότι είναι εντάξει. Ας μου πει κάποιος με εμπειρία πάνω στο θέμα.
![]() ![]() ![]() Το πρωι που είχα δει ξανά δεν είχαν γίνει ακόμα τα αυγά.
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα ειναι. δωσε τους πεντε μερες. αντε με το καλο
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Aber. Σίγουρα το φυσιολογικό χρώμα τους είναι αυτό το πορτοκαλί-καφέ;
|
||||
|
||||
![]()
ναι. αυτο βασικα το χρωμα γινεται περιπου οταν τα αυγα εχουν παρασει τη μιση περιοδο. δηλαδη στις δυο τρεις μερες. μην ανησυχεις. θα σκουρινουν κι αλλο. θα γινουν σκουρο καφε τη μερα πριν εκκολαυθουν. ξεκινα να φτιαχνεις αρτεμια ομως. οχι οτι δεν κανουν αλλιως αλλα εγω σε διαφορετικες γεννες ταισα και ετσι και αλλιως και οι διαφορες ειναι τεραστιες. τα ταισμενα με αρτεμια ειναι δεκα φορες μεγαλυτερα με δυο εβγομαδες διαφορα στην ηλικια.
|
||||
|
||||
![]()
Κατεψυγμένη αρτέμια κάνει, ή να πάρω για καλλιέργεια;
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχω ιδεα. δεν εχω δει ποτε κατεψυγμενη και δεν μπορω να σου απαντησω.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αυγά convict | GIAN_NIKOLA | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 11 | 19-04-10 17:00 |
Είναι το Χρυσόψαρο μου εντάξει? | clarck | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 212 | 17-05-09 12:36 |
Αυγά - απο τί είναι; | _antonis_ | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 16 | 03-04-09 13:48 |
Πέτρες από Ερμή.Είναι εντάξει? | xaftel | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 14 | 12-09-08 11:07 |
Που είναι τα αυγά....ΟΕΟ!! | Captain Kirk | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 11 | 01-12-05 08:20 |