|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα
![]() Στο μυαλο μου τα εχω χωρισει σε 3 κατηγοριες: α)οξινου νερου(αμαζονιος) β)σκληρου νερου(malawi tanganyika) και γ) ζωοτοκα,killfish,guppy και αλλα παρομοια. Το γεγονος ειναι οτι δεν θελω φυτα οποτε προφανως δεν μπορω να βαλω ξιφοφορους ή κριμπενεσις ετσι? Επισης κυριως προτιμω την κατηγορια α) και απο εκει τα σκαλαρια αν και ξρω πως το ενυδρειο ειναι μικρο.. Ομως δεν θελω νανοκιχλιδες.. Υπαρχει κατι αλλο να μου προτεινετε που να ανηκει εκει? Το νερο που θα εχω μπορει να ειναι σκληρο ή μαλακο με την χρηση απιονισμενου.. Ακουω τις απαντησεις και τις προτασεις σας ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
για αμαζονιου σε 100 λ ιτρα με απιονισμενο θα σου ελεγα πως θα καταντησει κουραστικο και πολυεξοδο χωρις ΑΟ. για να πετυχεις οξινο πεχα θελεις σχεδον αποκλειστικα απιονισμενο νερο αν δεν εχεις διοξειδιο....οποτε μιλαμε για πολλα μπετονακια.
αν θελεις να φυγεις απο τις νανοκιχλιδες τανκγανικα...θα προτεινα τα ζωοτοκα ή/με κιλις. γιατι δεν θελεις φυτα??
|
||||
|
||||
![]()
Θεωρω οτι ειναι αρκετα δυσκολο να τα διατηρησω και θελουν πολυ περιποιηση και αρκετα εξοδα..! Και ειδικα το πρωτο δεν μπορω να το παρεχω αυτη την περιοδο!
|
|
|||
|
|||
![]()
Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω σχετικά με την περιποίηση και τα έξοδα.. Το ικό μου ενυδρείο ήταν με 36 βατ στα 150 λιτρα για πάαρα πολύ καιρό και μεγάλωναν κανονικά τα φυτά μου. Α ναι και δεν κλάδεψα ποτέ τους πρώτους 6 μήνες! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=39875
|
|
||||
|
||||
![]()
Το λεω απο την αποψη του οτι θα χρειαστω καινουργιο φως, τα φυτα κοστιζουν και δεν θα μπορω να τρεχω(γιατι δεν οδηγω) για δωρεαν κλαδεματα κ.λ.π. ωστε να εξοικονομησω χρηματα.. Παντως μου αρεσουν πολυ οι ξιφοφοροι και αναρωτιεμαι αν ειναι αναγκαστικο να περιτριγυριζονται απο φυτα στο ενυδρειο.. Δηλαδη μπορουν να ζησουν σε ενα σχεδον ξερακιανο?
|
|
||||
|
||||
![]()
θα ζησουν αλλα αν αγορασεις απλα φυτα (κοστος 20-30-40ε) και οχι με την μια ενα τον μηνα θα εισαι μια χαρα και θα εχεις και πιο ομορφο ενυδρειο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τ5 φωτισμος για 100λιτρα?? | alan boy | Φωτισμός | 1 | 03-04-08 14:20 |