|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα...
Τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι να στήσω ένα νέο ενυδρείο Malawi και έχω αρχίσει το ψάξιμο... Οι προτάσεις που έχω απο petshops και φίλους είναι Juwel Rio 180 και Ferplast Cayman 110 (ή το νέο Dubai 100) που είναι απαγορευτικές για την τσέπη μου αυτη την περίοδο. Αξίζει τον κόπο να πάω σε χειροποίητο για να μειωθεί το κόστος??? ¶λλες προτάσεις σε αυτά τα λίτρα(150-250)???
|
||||
|
||||
![]()
Εγω προσωπικα θα κοιταζα και τα anubias.
http://petcity.gr/flash/spring2010.swf στην σελ 20 εχει. |
|
|||
|
|||
![]()
χαίρετε και καλό μήνα σε όλους .
εγώ πήρα το Rio 180 μαζί με το έπιπλο 325 ευρώ |
|
||||
|
||||
![]()
Το χειροποιητο αν δεν το κολησεις και στησεις μονος σου, θα βγει πιο ακριβο.
Και πρεπει να βρεις και τζαμια σε λογικες τιμες. Για χειροποιητο παραγγελια, μονο αν πας σε πολυ μεγαλο "ψαγμενο" ενυδρειο αργοτερα. Οτι πληρωνεις παιρνεις ομως.
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως το cayman το έχω δει από κοντά σε φίλο και είναι δυο κλάσεις πάνω από το juwel. Απλά καταπληκτικό! Αλλά όντως είναι πολλά τα λεφτά...
Πάντως νομίζω ότι ισχύει, ότι πληρώνεις παίρνεις... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
malawi |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καπάκι Ferplast Cayman 110 | persival | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 14-11-09 09:32 |
μετακομηση απο cayman 80 σε cayman 110 | Τσιακιτζης Θεοδωρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 27-01-09 14:30 |
co2 ferplast | strider | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 25-05-08 11:30 |
Ferplast ή Juwel ? | Mike954 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 33 | 11-11-05 20:17 |