|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα τελικά σχέδια
Οτι απορίες υπάρχουν ισως σας λυθούν βλέποντας και τις προηγούμενες ανάλογες δημοσιεύσεις μου, αλλιώς στείλτε PM. *ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ σε ΟΛΟΥΣ, ραντεβου το φθινόπωρο με νέα σχέδια!!!
|
|||
|
|||
![]()
καλησπέρα. έχει κάνει κανένας αυτην την κατασκευή ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί δεν βάζεις μια ταινία led να ανάβει απαλά πριν τα φώτα μισή ώρα και μετά το σβήσιμο μισή ώρα, έτσι μπορείς απλά να δημιουργήσεις ένα σύστημα ανατολή δύση και τα ψάρια δεν θα τρομάζουν με το άναμα των φώτων.
Κάτι τέτοιο έχω κάνει και εγώ και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. |
|
|||
|
|||
![]()
αυτο εχω τωρα.
απλα εκανα και αυτην την κατασκευη αλλα εχω ενα προβλημα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ωραία κατασκευή ωραίος ο sfk..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
περιπου το δικο σου project εχω αλλα με λεντοταινια αντι απλα led και ειπα να κανω και αυτο.
και εχω προβλημα οταν δινει ρευμα ο χρονοδιακοπτης η μπλε μενει αναμενει και η λευκη κανει 2-3 φορες αυξανομενο αναμα και μετα σβηνει και ξανα απο την αρχη |
|
||||
|
||||
![]()
για καποιο θεμα με το τροφοδοτικο σου μου ακουγετε
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Χωρίς άλλο πρόβλημα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανατολή - Δύση Thanks to SFK | crazyio | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 41 | 12-04-14 22:33 |
Dimmer-ανατολή δύση για λεντ και λεντοταινία | Kotsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 27-07-13 12:09 |
diy ανατολή-δύση ντιμάρισμα με Τ5 | kospets | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 24-12-09 23:09 |
Aνατολή/δύση | sackett | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 01-04-08 23:41 |