|
|
||||
|
||||
![]()
μια επιλογη ψαριου για το ενυδρειο μου ειναι τα neon tetras..μπορειτε να μου πειτε τι αλλους συνγκατοικους θα μπορουσα να βαλω?
![]() το ενυδρειο μου ειναι 100λιτρα φουλ φυτεμενο με πετρες... ακουω προτασεις ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δωσε μας πρωτα τις παραμετρους του νερου στο ενυδρειο σου κι αν χρησιμοποιεις νερο απο ΑΟ ή βρυση και μετα θα σου πουμε!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
περισσοτερα νεον
![]() και μια μικρη ομαδα κορυ στον πυθμενα...(αρκει να μην εχεις αιχμηρο χαλικι) ενα σμηνοψαρο σε μεγαλυτερο κοπαδι ειναι νομιζω καλυτερα απο 2 σε αυτα τα λιτρα. μπορεις αντι για κορυ, ενα ζευγος νανοκιχλιδες...π.χ. ραμ φυσικα ο αμαζονιος εχει πληθωρα ειδων να διαλεξεις. απλα τα ραμ ειναι πανεμορφα. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οπως ειπε και ο Γιωργος για να σου προτεινουμε καποιο ειδος ψαριου θα πρεπει να ξερουμε τι συνθηκες εισαι διατεθιμενος να "δωσεις" σε αυτα.
Οποτε πες τι νερακι θα εχεις για να βρουμε το ιδεατο.
|
||||
|
||||
![]()
ξερεις φανταζομε οτι η λεξη τετρα συμενει 6,5 -6 ph
|
||||
|
||||
![]()
θα εχω ph 6,7
ανθρακικη 5 και ολικη 7 και θερμοκρασια 23-25 που θελουν τα νεον.οποτε μου προτεινεται να βαλω ας πουμε ενα κοπαδακι των 20 neon παρα να βαλω 2 ειδη.(ram δε μπορω να βαλω γιατι εχω και αμμο και χαλικι και θα γινει αμμοχαλικο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γιατι τη κανουν τα ραμ σκαβουνε ??????
εγω εχω τα βολιβιαν και δε σκαβουν τιποτα
|
||||
|
||||
![]()
Νομιζω πως αυτο στο ειχα πει εγω προσφατα αλλα για τα κορυντορας κ οχι φυσικα για τα ραμιρεζι.Η δικια μου γνωμη ειναι 20 νεον κ τιποτε αλλο
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
συγκατοικοι?? | dimitris vas | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 09-02-10 17:02 |
Νεον | Evgenios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 16-04-09 11:24 |
Νεοι συγκατοικοι!! | moudi | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 11-06-07 19:17 |
συγκατοικοι στην τρελα | epistimon | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 20-09-06 23:32 |
Καινουργιοι συγκατοικοι? | IRENE | Malawi | 8 | 27-01-06 17:44 |