|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.google.gr/images?hl=el&so...l=&oq=&gs_rfai=
Μπορώ να φυτέψω αυτό το φυτό στο ενυδρείο μου...;;; Από ψαράκια (για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει) λέω να έχω γκάπυ, ένα αγκιστράκι, δυο-τρια bronze corydoras, αρλεκίνους και ίσως κάποια tetra...
|
||||
|
||||
![]()
Στις φωτογραφίες βλέπεις ακριβώς πως αναπτύσσεται το φυτό. Με τις ρίζες μέσα στο νερό και το φύλλωμα εκτός νερού. Αν μπορείς να του το προσφέρεις αυτό στο ενυδρείο σου τότε μπορείς να το φυτέψεις, διαφορετικά, βυθισμένο όλο εντος νερού θα χαλάσει. Γενικά είναι ακατάλληλο φυτό για ενυδρείο και κατάλληλο για paludarium.
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]()
βασικά θα τα σπάει σε λίμνες αυτο! Αλλά όπως είπε κι Θοδωρος... για ενυδρειο χλωμο..
|
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδη ακομα και σε ανοιχτο ενυδρειο δεν κανει? γιατι το ειχα σκεφτει και γω σε καποια φαση...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φαντάσου ότι φυτρώνει σε όχθες και αναπτύσεται με βάση τις πλημμύρες και την άνοδο του νερού. Πάντα ένα κομμάτι του είναι εκτός νερού. Πόσο ύψος έχει το γυαλί σου; 40; 50 πόντους; Συνήθως τα συναντάμε σε πιό ρηχά νερά ή απλά πολύ υγρά εδάφη για το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου.Υπάρχει υπαρκτός κίνδυνος σαπίσματος με ότι κι αν σημαίνει αυτό για την βιολογία. Μετά μη ξεχνάς ότι μεγαλώνει αρκετά και νομίζω πως στο ενυδρείο αυτών των διαστάσεων θα φαίνεται καμπάδικο.... Από την άλλη άμα δεν πειραματιστούμε....
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια μιας και μιλάμε για παπυρο, μιλάμε για φυτο που γίνεται πλεον 4-5 μέτρα. Αν και στο πανεπιστήμιο παπυρου στην Αιγυπτο (που είχα παει πριν 3-4 χρόνια) μου είπαν οτι στην αρχαιότητα το φυτο έφτανε στα 20 μετρα ύψος. Πλέον όμως αυτη η ποικιλία έχει εξαφανιστεί..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κάνει αυτό το αλάτι; | maria1983 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 05-05-10 08:38 |
Τα κάνει άνω κάτω αυτό το ψάρι! | StelMex | Χρυσόψαρα | 10 | 21-02-10 17:20 |
Κάνει αυτό το μπάλαστ για τη λάμπα μου?? | yiatse | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 10-06-09 16:58 |
Ξυλόκολλα.Κάνει ή δεν κάνει? | πλυμμήρας | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 03-01-08 17:27 |
κάνει ή δεν κάνει το φίλτρο; | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 15:39 |