|
|
||||
|
||||
![]()
Ειχα ενα κινεζικο φωτιστικο με λαμπες οικονομιας το οποιο δεν με εκανε πολυ κλικ.
Ειμουν ετοιμος να αγορασω ενα μεταλου αλλα εφαγα φλασια και εκανα το ιδιο που ειχα με led.Το αποτελεσμα? φανταστικο.
|
||||
|
||||
![]()
πως παει απο φως?? δυνατο??
καμια λεπτομερεια για το πως το εφτιαξες??? ψαχνουμε για λυσεις εδω... http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=41479
|
||||
|
||||
![]()
Απο φως μια χαρα παει.
Σημερα το εκανα.Απλα ξηλωσα τα παντα μεσα απο το φωτιστικο και εβαλα ταινια λεντ.Συνολο ειναι 5 μετρα.2 μετρα λευκη ταινια 6500κ 4,7watt το μετρο, 2 μετρα μπλε ταινια 4,7 watt το μετρο και 1 μετρο μπλε ταινια 7,5 watt το μετρο.Τα εκοψα στο 50cm γιατι το φωτιστικο ειναι 60αρι. Και ενα μετασχιματιστη 45 watt.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι με τα led ειναι η φωτο.
9 ευρω το μετρο φιλε μου τα 4,7 watt και 15 νομιζω τα 7,5watt. 20 ευρω εκανε ο μετασχηματιστης.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() θα σκεφτω πολυ να ξαναχρησιμοποιησω λεντ φωτισμο αν δεν βρεθει αποδεδειγμενα λεντ που που δεν πεφτει η αποδοση του. ευχομαι στον φιλο να πανε ολα καλα..και να μας ενημερωνει για την εξελιξη.
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρειο ειναι 130 λιτρα περιπου.
Οσο για την αποδοση δεν νομιζω να πευτει. Η δουλεια μου ειναι κατασκευες απο γυψοσανιδα.Δηλ ψευδοροφες χωρισματα και αλλα.Οταν κατασκευαζουμε κρυφο φωτιζμο ο ηλεκτρολογος τοποθετει μεσα φωτοσολινα led ο οποιος μετα απο χρονια εχει την ιδια αποδοση.Τον εχω και στο σπιτι μου 1 χρονο τωρα στο κρυφοφωτο που εκανα και φωτιζει τζαματα.Οσο για την ταινια led την τοποθετει (ο ηλεκτρολογος) στις σκοτιες που κανουμε.δηλ. γυρω γυρω απο ενα ταβανι αντι να εχει γυπσινο κανουμε μια εσοχη 5*3 ποντους και εκει μεσα κολαει η ταινια led η οποια μετα απο καιρο ουτε ξεκολαει ουτε πευτει η αποδοση της το εχω δει με τα ματια μου.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να και το δικο μου! | christosvn | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 15-02-10 00:25 |
να και το δικο μου! | Πάνος | Nano Reef | 30 | 25-12-09 00:23 |
να και το δικο μου | harris samos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 27 | 21-09-09 18:43 |
να και το δικο μου | Δημητρης89 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 17-06-09 19:17 |
Να και το δικο μου | petde | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 13-03-09 21:41 |