|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μιας και οι στρατιωτικές υποχρεώσεις μου ολοκληρώθηκαν είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την έναρξη του νέου μου ενυδρείου!!
![]() ![]() Μέχρι στιγμής έχει αγοραστεί σχεδόν όλος ο εξοπλισμός... Σιγά σιγά θα φτιαχτεί και το sump, το main tank, και θα επενδυθεί με ξύλο η βάση... Ιδού λοιπόν η βάση... Έχει 1,60 μήκος, 50 φάρδος και 80 ύψος... η βάση είναι από 4χ4 (2 χιλιοστών) κοιλοδοκό Αφού τρύφτηκε πάρα πολύ καλά με ένα ψιλό γυαλόχαρτο για να φύγουν οι σκουριές, περάστηκε 3 χέρια hamerite καφέ χρώματος. ![]() Τα ποδαράκια που μπήκαν για να αλφαδιαστεί τέλεια!! ![]() Και το χρώμα που χρησιμοποιήθηκε ![]() ![]() Εν καιρό και τα υπόλοιπα λοιπόν, με "καυτές" φωτό!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχεις βαλθει να μας τρελανεις τελικα...ΔΩΣΕ ΥΛΙΚΟ ΣΤΟ ΛΑΟ
|
|
|||
|
|||
![]()
Αντε καλος πολιτης λοιπον...
![]() Πολυ στα "βαθια" μπηκες.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα γίνει πλήρης φωτορεπορτάζ σε λιγο καιρο!!
Να 'σαι καλα!! Θα φέρω τα "βαθιά" στο σαλόνι μου!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αντε ρε φιλε περιμενουμε φωτο
απο φως τι εχεις σκεφτει?
|
||||
|
||||
![]()
αν και ειμαι υπο σκέψεις ακομη μαλλον σε Τ5 θα παω..
εκτος αν βγει κατα παρα πολυ δυνατο μεχρι να το στήσω.. ειδωμεν... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτος που εφτιαξε τη βαση ειναι ΜΑΣΤΩΡΑΣ ....
Οι γωνιες ειναι μια λεπτομερια που δεν βαζουν οι περισσοτεροι . Η αντοχη της βασης σε σχεση με οποιαδηποτε αλλη των ιδιων διαστασεων ειναι κλασης ανωτερη ![]() Σου ευχομαι τα καλυτερα . |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς επεστρεψες νεοκλη😊
|
|||
|
|||
![]()
Φωτο δεν υπαρχουν?
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια και χαρα μετά από πολύ καιρό!
![]() Το ενυδρείο έκανε ένα μεγαλο ταξίδι παρέα με όλους τους θαλασσινους φίλους εδω στη Θεσσαλονικη. Δυστυχώς λόγω έλλειψης χρόνου θα πρέπει να κάνω ενα μεγάλο διάλειμμα. Για αυτό λοιπόν θα διαλυθεί, κάποια πράγματα θα πουληθούν και κάποιο από τον εξοπλισμό θα κρατήσω για την νέα αρχή! Φωτογραφίες πρέπει να κοιτάξω στον δίσκο μου τι εχει απομεινει... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σου βρε Νεοκλή μάστορα!
Εύχομαι σύντομο διάλειμμα και γρήγορη επιστροφή ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλος το χαμενο παιδι... μα γιατι ολα τα καλα παιδια του φορουμ χανονται??
![]() ![]() ευχομαι συντομα να εισαι ενεργος κοντα μας... ελα γιατι πιανω θεση στο κοσμο σου.... ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
NEOklis...Play Reef!! | Neoklis | Reef | 59 | 05-12-08 19:21 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |