|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
γεια σας!!
ειμαι νεο μελος και ειναι το πρωτο μου θαλασσινο ενυδρειο. μαζι με τον ζωντανο βραχο που αγορασα ηρθε και ενα οστρακοειδες το οποιο δεν εχω καμια ιδεα τι ειναι τι κανει αν χρειαζετε και τα λοιπα..τα φωτα σας παρακαλω!!!! επισης εχω παρατηρησει επανω στον ζωντανο βραχω να περπατανε κατι ζωιφια χρωματος λευκου με διαφανου.τα παρατηρησα μετα απο την νυχτα πριν αναψουν τα φωτα του ενυδρειου.μολις αναψαν αρχισαν να τρεχουν να κρυφτουν μεσα στις τρυπες του βραχου...οποιος μπορει ας βοηθηση... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αν και εγω καινουργιος ειμαι στο Θαλλασινο να σου πω οτι πρωτα απ ολα τα μικρα που ειδες λογικα ειναι κοπυποδα και ειναι καλο που τα ειδες, μην σε ανυσηχει καθολου!
Δευτερον το σαλιγκάρι νομιζω οτι ειναι νασαριους (καλυτερα να μας διαφωτισει καποιος πιο εμπειρος), οπως και να εχει και αυτο καλο ειναι, δνε σε πειραζει! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
για ριξε μια ματια σε αυτην. http://i66.servimg.com/u/f66/13/06/16/42/dsc00017.jpg |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
ναι δεν ειναι σαλιγκαρι...εριμιτισ ειναι βλεπο τα ποδαρακια του ειναι καφε ασπρα.απλα δεν ξερω αν ειναι καλο να υπαρχει η οχι.
|
|
|||
|
|||
![]()
επισης εχω παρατηρηση και ενα σκουλικη που βγενει απο μια τρυπα του βραχου. ειναι κοκκινο προς ροζ με αγκαθια γυρω γυρω.δεν προλαβα να το βγαλω φωτο. επισης αυτα εδω επανω στο βραχο τι ειναι?
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι ειναι αυτο ? ειναι κακο? | dr0s0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 03-05-09 00:00 |
Ειναι αληθεια η ειναι αλλη μια παραπλανιση? | fotis_k | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 30-12-08 08:26 |
Τί να ειναι; | fotis478 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 22-08-08 17:42 |
τι ειναι το CO2 | akis.orestiada | Δίσκοι | 29 | 17-02-06 15:02 |
Ειναι reef safe η δεν ειναι? | reefland | Reefsafe | 13 | 28-09-04 15:44 |