|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα.
Ψάχνω frontosa zaire blue. Μια τιμή γύρω στα 250 ευρω που μου είπαν την βρίσκετε λογική? Πως θα ξέρω αν είναι πράγματι zaire blue? Ευχαριστώ πολύ. Σωτήρης |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι ακριβα ψαρια αυτα και μεγαλωνουν παρα πολυ.εχο δει σε καταλογουσ αγορας ψαριων εως και 400 ευρω για το συγκεκριμενο ειδος
|
||||
|
||||
![]()
Η τιμη τους οντως ειναι ακριβη,γιατι η διαδικασια ψαρεματος τους ειναι πολυ δυσκολη και χρονοβορα.
Και οπως καταλαβαινεις δεν ψαρευεται και μεγαλος αριθμος τους. Αυτο που δεν ξερω να σου πω,ειναι το τι γινεται αυτη τη στιγμη με τους εκτροφεις. Αν δηλαδη υπαρχουν τετοια ψαρια αναπαραγωγης,οποτε και η τιμη τους θα ειναι σαφως μικροτερη. ------------------------- Εχεις μιλησει με καποιο μαγαζι; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dias : 05-04-10 στις 15:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ τις έφερα από εξωτερικό σε μια πολύ λογική τιμή αλλά τα μεταφορικά σκοτώνουν και επίσης τις πήρα πολύ μικρές.τώρα είναι περίπου 15 πόντους
|
|
||||
|
||||
![]() Γιατι να αγορασει καποιος αγρια ψαρια και οχι επο εκτροφεις? ..δεν ειναι καπως μη οικολογικο να μειωνουμε τους αγριους πληθυσμους?
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό το θέμα σηκώνει πολύ συζήτηση.αν και τα δικά μου είναι φ1 εψαξα πολύ για να βρω από εκτροφεις και επίσης είναι πολύ δύσκολες στην αναπαραγωγή
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ακομα αν μπορεις πως ηρθαν υγειες??? τι συσκευασια?? ποσες μερες εκαναν....
|
|||
|
|||
![]()
οτιδήποτε θέλετε για να μη θεωρηθεί διαφήμιση στείλτε πμ.ήρθαν σε 12 ώρες υγιεστατα 1 σε καθε σακούλα αλλά είχα και 24 η 48 ώρες εγγύηση. Αν συνέβαινε κάτι θα είχε αντικατασταθεί.πχ είχα ένα πρόβλημα σε 2 καζανγκα και μου τα άλλαξε κατευθειαν
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν θεωρειται καθολου διαφημιση, θα ηταν καλο να μαθουμε απο που τα πηρες.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πουλαω εγω F1 φιλε. Εαν ενδιαφερεσε στηλε πμ.
|
|
||||
|
||||
![]()
μας ξανα'ρθες τελικα?
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Kαλη Χρονια ! ! ! ------------------------- Οπως βλεπεις ειμαι σταθερη αξια.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panagiotis k : 03-01-11 στις 18:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
καλη χρονια και σε σενα.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Blue Tiger-Blue pearl πρωτες φωτος !!! | Raven | Γαρίδες | 79 | 16-04-10 08:39 |
forktail blue-eye | theodwros | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 26-06-08 17:33 |
Παρουσίαση ενυδρείου Zaire 250lt | cbr929 | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 16-05-06 18:00 |
Blue Acara | Gandalf72 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 7 | 29-03-06 09:06 |
Blue Acara | Tolis | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 0 | 28-12-02 04:30 |