|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι θα μπορουσε να συνδιαστει με ενα μονομαχο ? ..προσπαθω να στισω ενα 60λιτρο και θα ηθελα να μαθω με τι μπορει να μπει παρεα? ...στο ενυδρειο αυτο εχω αυθονα φυτα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
κυριες μονομαχινες!περιμενε βεβαια γιατι ενα παληκαρι το ειχε κανει επιτυχημενα να στα πει καλυτερα!
|
||||
|
||||
![]()
κανεις δε μπορει να εγγυηθει οτι στα 60 λιτρα -εστω και με αφθονα φυτα- δε θα υπαρξουν σοβαροι τραυματισμοι-θανατοι.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπαρχει καποιος "τυφλοσουρτης" που να δουλευει πανω σε αυτο το ερωτημα.
Μπορεις να ψαξεις τα παμπολλα ιδια ερωτηματα με το δικο σου και εκει θα δεις διαφορες αποψεις και εμπειριες για το ιδιο θεμα ωστε να εχεις εναν μπουσουλα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Krisos : 30-03-10 στις 21:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μιας και εχω εγω δεν θα τον εβαζα σε τοσα λιτρα...μπορεις να βαλεις αμανο γαριδες που ειναι πιο μεγαλες..κοιτα κανεις δεν μπορει να σου πει με σιγουρια γιατι εξαρταται ο μονομαχος..εμενα στην αρχη δηλαδη το μηλοσαλιγκαρο το ειχε ψιλο******* αλλα τωρα πια το αγνοει..ειδικα σε ενα 60λιτρο με πολλα φυτα ξυλα κλπ δεν νομιζω οτι δεν θα ναι καλα ρεντ τσερι με αμανο και τιποτα μηλοσαλιγκαρα...προσωπικη μου αποψη...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχοι | GENITORAS | Bettas | 3 | 05-09-09 20:24 |
sos,sos,sos,sos!!!!!!!help για μονομαχο | Leo | Bettas | 10 | 04-09-09 20:58 |
Μονομαχοι | Enas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 24-05-08 19:11 |
5.6 liτ. για μονομαχο??? | alan boy | Bettas | 7 | 01-02-08 11:53 |
Μονομαχινα! | epistimon | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 27-05-06 17:56 |